REALISTISCHE DILDO'S

De levensechte eigenschappen van een realistische dildo brengen je fantasie op hol! Levensechte dildo’s met een echte eikel, aders en een balzak die een echte penis het best nabootsen.

Wat is een realistische dildo?

Een realistische dildo is een sextoy, voornamelijk gebruikt voor vaginale of anale penetratie, die het uiterlijk en de eigenschappen van een echte penis levensecht nabootst. Levensechte dildo’s bevatten een eikel die er precies uitziet als een echte, aders op de schacht en in sommige gevallen een realistisch uitziende balzak. Je kunt realistische dildo’s vinden met een natuurlijke huidskleur. Een net echte dildo kan de fantasie van de gebruiker volledig op hol brengen. Je vindt realistisch uitziende dildo’s in allerlei soorten en maten. Vaak bevatten ze een zuignap aan de onderzijde, waarmee je ze op de vloer of aan de muur kan zetten en zo veel mogelijk standjes kan doen!

Voor wie is een realistische dildo?

Een realistische dildo is voor iedereen te gebruiken, of je nu vrouw of man, beginner of gevorderde of hetero- of homoseksueel bent. Voor mensen die net beginnen met een sextoy is een levensechte dildo geschikt; omdat het een speeltje is dat enorm lijkt op een echte penis schrikt de sextoy niet af. Realistische dildo’s zijn flexibel, zodat ze makkelijk kunnen worden ingebracht en zodat het gevoel van een echte penis wordt nagebootst.

Welke soorten realistische dildo’s zijn er?

Er zijn een paar soorten echte dildo’s die we onderscheiden. Hieronder lichten we ze toe.

Klassieke realistische dildo

De klassieke realistische dildo wordt ook realistische huidskleur dildo genoemd en zien er zó echt uit, dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Je vindt de klassieke realistische dildo in formaten tussen 15 en 25 cm, met een licht buigbaar ontwerp en een penis waarin je kunt knijpen.

Transparante realistische dildo

De transparante realistische dildo is een variant van de klassieke echte dildo. Ze zijn doorzichtig gemaakt voor de gebruiker die een huidskleur variant te intimiderend vindt. Ondanks dit hebben ze nog steeds realistische kenmerken als de eikel, aders en een balzak.

Fisting dildo

De fisting dildo wordt ook uitgebracht met een vorm van een echte hand en arm en met een realistische huidskleur en aders. Dit zijn dildo’s die meer dan 30 cm lang zijn en eindigen met een vuist of met alle vingers naar elkaar. Onze fisting dildo's vind je hier.

Hoe gebruik je een realistische dildo?

Een realistische dildo is een sextoy waarbij het materiaal en de grootte kan variëren. We geven je een korte uitleg met een paar tips die voor elke echte dildo kan werken. Wanneer een dildo op een andere manier gebruikt moet worden vermelden wij dit in de productomschrijving.

Wanneer je voor de eerste keer een (realistische) dildo wil gebruiken is het handig om rustig de tijd te nemen. Zo kun je goed experimenteren en zien wat jij het lekkerst vindt, of dit nu vaginaal, anaal of oraal is. Meestal wordt een dildo voor stimulatie van de vagina gebruikt. Sommigen vinden penetratie van de vagina het lekkerst, anderen het stimuleren van de G-spot of clitoris en voor anderen is stimulatie van de schaamlippen lekker. Maak het jezelf makkelijk door een ontspannen houding aan te nemen. Dit kan o.a. op je zij, op je rug of onderuit gezakt met opgetrokken benen zijn. Zorg ervoor dat niemand zomaar binnen kan lopen als je net bezig bent met masturbatie.

Realistische dildo’s kunnen gemaakt zijn van levensecht PVC, siliconen of TPE. Afhankelijk van het materiaal en de grootte raden we je aan glijmiddel te gebruiken. Een dildo kan een pijnlijk gevoel geven als je nog niet nat genoeg bent. Als je net echte dildo gemaakt is van siliconen, gebruik dan geen glijmiddel op siliconenbasis. Dit kan het speeltje onherstelbaar beschadigen en poreus maken, waardoor je bacteriën de kans geeft zich te vestigen in de groeven van je dildo. Gebruik bij siliconen sextoys altijd glijmiddel op waterbasis

Als een dildo andere instructies heeft, vermelden wij dit in de producttekst. Vaak staan instructies ook op de verpakking of in een bijsluiter. 

Een realistische dildo onderhouden

Het meest belangrijk bij elk seksspeeltje is het onderhoud. Je wilt niet dat er vuil of stof op je sextoy komt te zitten. Maak je realistische dildo voor en na elke keer goed schoon. Over het algemeen doe je dit het best op de volgende manier:

Was de dildo eerst af onder de warme kraan; hierbij kun je ongeparfumeerde zeep gebruiken. Zie je hierna nog vuil, gebruik dan een schone tandenborstel om dit te verwijderen. Spuit daarna toycleaner op je echte dildo en laat het ongeveer een minuutje intrekken. Wrijf je sextoy daarna goed schoon en droog met een schone doek. Toycleaner is een speciaal schoonmaakmiddel voor erotische producten. Je kunt toycleaner eenvoudig bestellen rechts bij elke dildo.

Als een dildo op een andere manier gereinigd moet worden, vermelden wij dit bij het product zelf of op de verpakking.

Een realistische dildo kopen

Geniet van de levensechte eigenschappen van de realistische dildo en fantaseer er op los terwijl je masturbeert of je partner verwent! Een levensechte dildo koop je eenvoudig online bij Nooitmeersaai. We hebben een ruime hoeveelheid net echte dildo’s direct op voorraad. Bestel je jouw dildo voor 3 uur ‘s middags, dan wordt deze nog dezelfde werkdag verzonden. 

Privacy en discretie is het meest belangrijk als je een sextoy koopt. Onze medewerkers behandelen je pakket met zorg. Ze zorgen ervoor dat de naam van Nooitmeersaai niet op het verzendetiket en op je bankafschrift te zien zal zijn. Bovendien verzenden we je pakketje in een neutrale en onopvallende doos.

Alle sextoys kunnen i.v.m. de hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie helaas niet worden geretourneerd. We proberen altijd hierop in te spelen door je de beste informatie te geven bij elk product, zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!