METALEN TEPELKLEMMEN

Zoek je een intense pijnsensatie? Met metalen tepelklemmen stimuleer je de tepels en maak je ze extreem gevoelig! Bekijk ze hieronder.

WAT ZIJN METALEN TEPELKLEMMEN?

Tepelklemmen zijn sextoys die speciaal zijn gemaakt om de tepels te stimuleren. Bij uitstek zijn tepelklemmen hulpstukken in de BDSM-scene die pijnsensaties veroorzaken. Tepelklemmen worden gemaakt van allerlei materialen. Metalen tepelklemmen worden het meest gebruikt; ook vind je tepelklemmen van staal en RVS (roestvrij staal). Je kunt tepelklemmen van metaal, staal en RVS in deze categorie vinden. De meeste tepelklemmen zijn uitgerust met knijpertjes. Deze worden vaak toegepast bij rollenspellen waarbij de meester of meesteres de onderdanige pijn kan laten lijden. Tepelklemmen kennen wederom geen specifieke seksuele voorkeur.

HOE GEBRUIK JE METALEN TEPELKLEMMEN?

Metalen tepelklemmen zijn vormvast en stevig. Zorg er daarom voor dat de tepels hard zijn voor je de tepelklemmen op de tepel zet. Plaats de knijper zo dicht mogelijk bij de borst om het risico te verkleinen dat de tepelklem afschiet. Omdat tepelklemmen van metaal best van elkaar kunnen verschillen is er geen eenduidige manier om te vertellen hoe dit gaat.

De eerste keer dat je tepelklemmen op de tepels zet doet dit pijn. Het gevoel went naarmate je vaker tepelklemmen gebruikt en misschien doet het na verloop van tijd minder pijn. Metalen tepelklemmen knellen de bloedtoevoer naar de tepels af; hierdoor moet je voorzichtig zijn. In veel gevallen kun je met een schroefje de klemmen sterker of minder sterk maken. Draag stalen tepelklemmen maximaal 20 minuten.

Het pijnlijkste moment is wanneer je de RVS tepelklemmen van de tepels haalt. De tepels kunnen naderhand gevoelig blijven.

WANNEER KOMEN METALEN TEPELKLEMMEN VAN PAS?

Zowel de keuze in tepelklemmen, als de manieren waarop je deze gebruikt zijn heel groot. In de meeste gevallen worden tepelklemmen ingezet bij voorspel als een soort 'warming up'. Ook zijn de tepelklemmen te combineren met andere speeltjes zoals bijvoorbeeld hand/voet boeien, ball-gag of een kietelaar. Talloze manieren, dus... Wees creatief!

PLASTIC COATING

Je zult soms zien dat metalen tepelklemmen een plastic coating bevatten waar ze contact maken met de tepels. Dit is gedaan zodat tepelklemmen niet eenvoudig van de tepels af kunnen schieten. Bovendien vermindert de plastic coating huidirritatie. De plastic coating zorgt dat de tepelklemmen goed blijven zitten. Sommige wat meer ervaren gebruikers van tepelklemmen kunnen ervoor kiezen juist géén plastic coating te gebruiken om de pijnsensatie te vergroten en de machtsverhouding te onderstrepen.

TEPELKLEMMEN MET GEWICHTJES

Ben je al gewend aan tepelklemmen en wil je een nieuwe pijnsensatie ervaren? Perfect voor de meer extreme vormen van BDSM zijn er tepelklemmen met gewichten die de tepel uitrekken. Dit is een heel nieuwe ervaring van genot en pijn. Tepelklemmen met gewichtjes zijn verwisselbaar bij het ringetje en dus kun je zo ver gaan als je zelf wilt.

TEPELSTRETCHERS

Tepelstretchers zijn bij uitstek geschikt om de tepels op te rekken. Een tepelstretcher is een kooi die je over de tepel heen zet en die een tepelklem bevat. Nadat je de tepelklem op de tepel hebt gezet kun je deze aandraaien met een schroef aan de bovenzijde. Bespreek met je partner hoe ver je wilt of kunt gaan voor je begint.

TEPELKLEMMEN MET KETTING OF KRALEN

Tepelklemmen met een ketting hebben bijna altijd de vorm van een knijper en een ringetje waar kettingen aan hangen. Dit geeft een prachtig en opwindend effect. Een aantal tepelklemmen in ons assortiment bevat één of meer kettingen tussen de klemmen en soms een derde klem voor de clitoris of cockring. Je vindt hier alle tepelklemmen met een ketting of kralen.

METALEN TEPELKLEMMEN KOPEN

Stimuleer je tepels met vormvaste metalen tepelklemmen, speciaal gemaakt voor iedereen die pijnsensaties wilt ervaren bij de tepels. We hebben een divers assortiment aan roestvrij stalen tepelklemmen zodat je altijd bij ons kunt slagen. Naast metalen tepelklemmen hebben we ook een metalen borstklem om de borsten af te klemmen en vaginaklemmen voor een pijnsensatie en stimulatie van de vagina.

Als je stalen tepelklemmen hebt gekocht zorgen we ervoor dat deze discreet en anoniem bij jou wordt bezorgd. We versturen je pakket in een effen doos zonder opdruk. Onze naam wordt niet vermeld op het verzendetiket en bankafschrift. We laten je pakket niet bij de buren bezorgen.

Let op! Alle BDSM toys, waaronder alle tepelklemmen, kunnen helaas niet geretourneerd worden. Dit is wettelijk bepaald. We proberen hier rekening mee te houden door je volledige informatie te verschaffen.

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!