ALLE GRAPPIGE VIBRATORS

Zoek je een grappig cadeau voor je vriendin dat zeker voor een leuke reactie zorgt? Een fun vibrator is een sextoy met een leuk uiterlijk, zoals een banaan of een eendje. Bekijk ze hieronder.

Wat is een fun vibrator?

Een fun vibrator is een sextoy, veelal voor vrouwen, die inspeelt op plezier en een glimlach op je gezicht tovert! Fun vibrators kunnen als grappig sex cadeau aan een vriend(in) worden gegeven. Ze hebben een leuk en uniek uiterlijk en ze vallen in sommige gevallen niet op als vibrator. Zo hebben we banaan vibrators die zo in een stilleven kunnen liggen zonder dat iemand weet dat het eigenlijk een sexspeeltje is!

Hoe gebruik je een fun vibrator?

Er kunnen grote verschillen zijn tussen de verschillende grappige vibrators, zoals in grootte, kleur en vorm. Als je begint met een vibrator is het verstandig hier uitgebreid de tijd voor te nemen. Zo kun je experimenteren met alle trilstanden en eventuele overige functies. Je komt te weten welke standen jij het lekkerst vindt en hoe je de vibrator het best kunt hanteren voor de beste stimulatie. Zorg dat je ontspannen bent en dat niet zomaar iemand binnen kan komen lopen. 

Een fun vibrator heeft vrijwel altijd besturingsknoppen aan de onderzijde, de kant waar je ‘m ook vasthoudt. Wees voorzichtig met het inbrengen van je schattige vibrator; breng ‘m alleen dieper in als het helemaal goed voelt. We raden je bij trillende sextoys altijd aan glijmiddel te gebruiken om het comfort te verbeteren en wrijving te voorkomen. Heb je een fun vibrator van siliconen, gebruik dan glijmiddel op waterbasis. Glijmiddel op siliconenbasis kan siliconen sextoys poreus maken en onherstelbaar beschadigen.

Hoe moet je een fun vibrator schoonmaken?

Dit is afhankelijk van het materiaal waar het van gemaakt is, maar schoonmaken gaat vrijwel altijd op dezelfde manier als normale vibrators. Hygiëne is enorm belangrijk bij sexspeeltjes, want je wilt niet dat er stofjes of lichaamsstoffen op je vibrator zitten als je ‘m gaat gebruiken. Verwijder eerst de batterijen voor je gaat beginnen met schoonmaken. Een grappige vibrator kun je schoonmaken op de volgende manier:

Spoel de vibrator af onder de kraan totdat je geen vuil meer ziet; je kunt kiezen om hierbij ongeparfumeerde zeep te gebruiken. Gebruik geen geparfumeerde zeep dat het ingrediënt triclosan bevat. Breng daarna wat toycleaner aan op je grappige vibrator en laat die een minuutje intrekken. Wrijf de vibrator nu schoon en droog met een schone doek.

Een fun vibrator kopen

Wil je een vibrator cadeau geven? Fun vibrators zijn er in alle soorten en maten en hebben een prachtig uiterlijk! De perfecte vibrator zit er vast voor je tussen. Een fun vibrator of andere leuke vibrator koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Als je een ander leuk sexcadeau zoekt kun je voor een erotische gadget gaan. Daarnaast hebben we diverse leuke erotische spellen en dobbelstenen waarmee je nooit een slecht figuur slaat!

Als je een fun vibrator of ander erotisch artikel hebt gekocht is het belangrijk dat niet iedereen dit zomaar te weten komt. We versturen je leuke vibrator discreet: in een neutrale doos en zonder erotische uiting op het verzendetiket. We laten onze naam niet terugkomen op je bankafschrift en laten het pakket niet bij de buren afleveren.

Alle erotische artikelen, waaronder fun vibrators, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We proberen hier rekening mee te houden door bij de artikelen zo veel mogelijk informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!