PENISKOOI

Sluit het geslacht van de onderdanige man af en verklein de macht van de drager met een peniskooi! We hebben een ruim aanbod peniskooien direct op voorraad. Bekijk ze hieronder.

Wat is een peniskooi?

Een peniskooi wordt ook wel cockcage of chastity cage genoemd en is een sextoy voor mannen waarbij de penis wordt afgesloten. Een peniskooi is klein en soms kleiner dan de penis in slappe toestand. De kuisheidskooi voor mannen zorgt dat de man zeer moeilijk bij zijn penis kan komen en onmogelijk een erectie kan krijgen waardoor masturberen en penetreren niet kan. De 'dom' heeft hierbij totale controle over de penis van de 'sub'. Als de man een peniskooi om heeft nemen de seksuele verlangens toe zonder dat hier iets aan gedaan wordt. Op het moment dat de cockcage uiteindelijk af mag wordt de seks enorm intens beleefd. Alle spanning komt er dan uit!

Diverse materialen

De peniskooi wordt gemaakt van diverse materialen. De meest gebruikte is de siliconen peniskooi vanwege het comfort. De metalen peniskooi is ook een populaire optie onder de ervaren gebruikers. Meestal heeft de peniskooi een gat aan de bovenzijde waardoor de man kan plassen. Op deze manier hoeft de kooi niet af en kan deze voor langere tijd gedragen worden. In sommige gevallen wordt een peniskooi gecombineerd met een dilator, cockring of penisplug die in de plasbuis wordt ingevoerd.

Siliconen peniskooi

De peniskooi gemaakt van silicone is vaak het meest comfortabel. Ook is deze te verkrijgen voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt gaan voor een grote of kleine kooi, bekijk ons assortiment en kom erachter wat het beste bij jou past.

Metalen peniskooi

Over het algemeen is de werking exact hetzelfde als bij de andere type peniskooien, alleen beleef je hierbij de prikkels intenser. Ook vanuit een hygiënisch oogpunt is de metalen peniskooi een goede optie. Het metaal is namelijk makkelijker schoon te houden.

Leren peniskooi

Ten slotte bestaat er ook nog een leren peniskooi. Dit type is wat minder populair maar wordt zeker wel naar omgekeken. Vaak is de leren peniskooi een stuk meer benauwd dan de andere type peniskooien. Het leer ademt namelijk minder goed maar heeft daarentegen wel openingen aan de buitenkant.

Hoe is de peniskooi ontstaan?

De peniskooi is een sextoy die is afgeleid van de kuisheidsgordel, die in de middeleeuwen werd gebruikt om vreemdgaan, verkrachtingen en seksuele verleiding te voorkomen. In die tijd deed de man een kuisheidsgordel met slot om bij zijn vrouw wanneer hij een tijd weg was. Waar in het begin alleen vrouwen seksueel werden beperkt, zijn alle producten rondom chastity / kuisheid tegenwoordig ook voor mannen bedoeld. De peniskooi is hier een voortvloeisel van.

Met de invloed van de bekende boeken- en filmreeks Fifty Shades werd BDSM een steeds minder groot taboe in de slaapkamer van de meeste stellen. Toen zijn eigenlijk alle BDSM toys populairder geworden. In de BDSM-wereld is de peniskooi een veel gebruikte accessoire om de macht van de man te beperken.

Voor wie is een peniskooi?

De peniskooi is bedoeld voor mannen bij diverse situaties. De kuisheidskooi voor mannen wordt niet alleen bij BDSM gebruikt. Hieronder leggen we je een paar situaties uit waarbij een peniskooi uitkomst kan bieden.

BDSM rollenspel

BDSM is een samenspel tussen een dominante (de dom) en een onderdanige (de sub) waarbij een machtsverhouding centraal staat. Bij BDSM zijn er over het algemeen meer mannen die voor een onderdanige rol kiezen dan vrouwen. Dit kan komen omdat mannen momenteel vaker een leidinggevende rol hebben. Vaak wil men bij BDSM juist de andere rol op zich nemen. De peniskooi is bedoeld om het geslacht van de man te omsluiten en zo krijgt de dominante (meestal een vrouw) totale controle over de penis. Op deze manier wordt de machtsverhouding enorm aangescherpt.

Als sextoy bij voorspel

Een peniskooi wordt ook buiten BDSM gebruikt. Door het dragen van de peniskooi neemt de opwinding namelijk enorm toe bij de man. Door de man te plagen door te masturberen of niet bij zijn geslacht te laten kun je voor een spannend voorspel zorgen. Wanneer de kuisheidskooi uiteindelijk af mag wordt de vrijpartij alleen maar opwindender.

Cuckolding

Cuckolding is een vorm van erotiek waarbij de vrouw allerlei seksuele vrijheden heeft en de man juist niet. Bij cuckolding weet de man dat de vrouw ook seks heeft met andere mannen en dit goedkeurt. Een peniskooi wordt bij cuckolding gebruikt om het geslacht onbruikbaar te maken terwijl hij toekijkt hoe zijn vrouw seks heeft met een ander.

Hoe gebruik je een peniskooi?

Wanneer je een peniskooi gaat gebruiken is het verstandig eerst een paar druppels glijmiddel aan te brengen op de penis. Er is namelijk een risico op huidirritatie wanneer je dit niet doet. Doe de achterste ring net achter de balzak zodat de peniskooi niet af kan schieten. Nu kun je de peniskooi aansluiten op de ring. Bijna altijd kun je de kooi met een slotje vastzetten.

Stopwoord

Spreek een stopwoord of stopteken af als je gaat beginnen met BDSM. Zeker bij de peniskooi is dit belangrijk, want deze BDSM accessoire is bedoeld om voor langere tijd te dragen. Zegt de onderdanige het stopwoord niet, dan beslist de dominante wanneer de peniskooi af mag. Vrijwel elke cockcage kan onder de kleding worden gedragen zonder dat dit opvalt en dus kan de man deze ook naar zijn werk dragen. Bij elke peniskooi kun je direct een geschikt glijmiddel meebestellen.

Een peniskooi onderhouden

In de meeste gevallen wordt een peniskooi voor langere tijd gebruikt. Hygiëne is daarom belangrijk. Reinig je een peniskooi niet goed, dan is er een risico op huidirritatie en andere ongemakkelijkheden.

Je kunt een cock cage schoonmaken door de peniskooi eerst even onder de kraan te houden totdat je geen lichaamsstoffen / vuiltjes meer ziet. Daarna raden we je aan een speciaal reinigingsmiddel voor seksspeeltjes te gebruiken: toycleaner. Toycleaner is een vloeibare substantie die bij bijna elk seksspeeltje gebruikt kan worden. Gebruik een beetje toycleaner op de binnenkant en buitenkant van de peniskooi, laat dit een minuutje intrekken en wrijf de kuisheidskooi schoon met een droge en schone doek. Zoals bij elk ander seksspeeltje raden we je aan de peniskooi voor en na elk gebruik schoon te maken voor de gezondheid van de drager en om de levensduur van het speeltje te verlengen.

Een peniskooi kopen

Zoek je een spannende kuisheidskooi voor de onderdanige man? Een peniskooi kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! Ook vind je bij ons een groot aantal andere producten rondom chastity / kuisheid om het geslachtsdeel van de onderdanige te beperken. Is het nieuw voor je? Ontdek dan wat jouw ideale instapmodel is.

Discreet verpakt en verzonden

Wanneer je een peniskooi / cock cage hebt gekocht zorgen wij ervoor dat je bestelling zo anoniem en discreet mogelijk bij jou wordt bezorgd. We versturen het pakket in een neutrale doos en vermelden onze naam niet op het verzend-etiket. Op je bankafschrift komt de naam ‘Business-today’ te staan en geen erotische uiting. Boven de €50 zijn de verzendkosten helemaal gratis. Voor 15.00 uur besteld = de volgende werkdag huis!

Retour beleid

Let op! Alle sextoys, waaronder peniskooien, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald op basis van hygiënevoorschriften. Zorg er dus voor dat het product bij je past. Lees de beschrijving en specificaties van het artikel goed door voor je een aankoop doet. Door je de meest volledige informatie te verschaffen proberen we je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!