ALLE GROTE VIBRATORS

Wil je het een maatje groter proberen? Een grote vibrator is een vibrerende sextoy vanaf 20 centimeter. Bekijk hieronder ons assortiment!

Wat is een grote vibrator?

Een grote vibrator is een vibrerende sextoy met een groter formaat. Een grote vibrator staat ook bekend als XXL vibrator en begint bij 20 centimeter. Zowel qua lengte als breedte kan een grotere vibrator uiteenlopen. Je vindt grote vibrators tot wel 7 centimeter in breedte en 30 centimeter in lengte. Grote vibrators zijn gemaakt om je een extra gevuld gevoel te geven en zijn vrijwel altijd groter dan een penis.

In sommige gevallen ziet een grote vibrator er net echt uit. Deze grote vibrators hebben een realistische kleur, eikel en vorm. Dit kan bij sommige gebruikers hun fantasie op hol brengen! Kijk hier voor meer realistische vibrators.

Voor wie is een grote vibrator?

Een grote vibrator is gemaakt voor de wat meer ervaren gebruikers van sextoys en die graag een maatje groter willen proberen. Ze kunnen zowel voor vaginale als voor anale penetratie worden gebruikt. Het maakt dus niet uit of je man of vrouw bent. 

Als je net begint is een grote vibrator wellicht niet de beste keuze. We raden beginners een klassieke vibrator of een mini vibrator aan. Deze hebben een formaat dat meer overeenkomt met de grootte van een normale penis.

Hoe gebruik je een grote vibrator?

Eigenlijk hetzelfde als bij andere vibrators. Ze zijn alleen iets groter, waardoor het verstandig is iets langer de tijd te nemen. Als je wat langer de tijd neemt, kun je goed experimenteren met de trilstanden en erachter komen hoe je de grote vibrator in je vagina of anus plaatst. Zeker bij grote vibrators is het belangrijk dat je ontspannen bent. Zorg ervoor dat je een comfortabele houding aanneemt. Dit kan op je rug zijn of iets onderuitgezakt met je benen wijd. Zorg ervoor dat niet zomaar iemand binnen kan komen als je net bezig bent.

Het hanteren van een XXL vibrator is niet zoveel anders dan andere sextoys. Aan de onderzijde zit een drukknop of draaiknop waarmee je bepaalt of en hoeveel vibraties je wilt hebben. Wees voorzichtig met het inbrengen van de mega vibrator: het is de bedoeling dat je je grenzen leert kennen en uiteindelijk kunt verleggen. Wanneer je een te grote vibrator in één keer diep inbrengt kan dit pijnlijke gevoelens met zich meebrengen. Om je masturbatie of penetratie comfortabeler te maken raden we je glijmiddel aan.

Glijmiddel

Het kan voorkomen dat het inbrengen van een grote vibrator wat stugger verloopt. Door glijmiddel aan te brengen op de top van de vibrator en op je vagina of anus kun je het comfort verbeteren en eventuele pijn verlichten. Enkele XXL vibrators zijn gemaakt van siliconen. Hierbij raden we je glijmiddel op waterbasis aan, omdat glijmiddel op siliconenbasis het speeltje kunnen beschadigen en poreus kunnen maken.. 

Andere grote sextoys

Naast grote vibrators hebben we ook andere XXL sextoys in ons assortiment. Speciaal als je een maatje groter wel kunt hebben. Dit zijn de fisting dildo, de dubbele dildo en grote buttplug. Hieronder leggen we je er kort wat meer over uit.

Fisting dildo

Een fisting dildo wordt ook wel vuist dildo genoemd en is een sextoy die vrijwel altijd groter is dan 25 centimeter en die de vorm heeft van een hele hand of vuist. Fisting is een vorm van penetratie waarbij de gehele hand wordt ingebracht in de vagina of anus. Fisting dildo’s zien er vaak realistisch uit met een hand en onderarm.

Dubbele dildo

Een dubbele dildo is een grote sextoy die meestal door lesbische koppels wordt gebruikt om twee openingen tegelijk te penetreren, maar die ook door één persoon (in één of twee gaten) kan worden gebruikt. De dubbele dildo heeft aan twee kanten een eikel waardoor je de dildo aan twee kanten kunt inbrengen. In veel gevallen is de dubbele dildo buigzaam. Dubbele dildo’s zijn bijna altijd 30 centimeter of langer.

Grote buttplug

Buttplugs zijn anale sextoys met een taps toelopende punt en een platte onderzijde, waardoor inbrengen eenvoudiger gaat en ze niet naar binnen kunnen schieten. Buttplugs worden ook groter uitgevoerd: deze zijn langer en de maximale breedte is groter. Wanneer je al een aantal buttplugs gehad hebt en je nog een maatje groter wilt proberen, is een grote buttplug een uitdagende anale sextoy.

Een grote vibrator schoonmaken

Het is belangrijk om al je vibrators goed schoon te houden. Dit komt omdat ze in de vagina of anus worden ingebracht wat kwetsbare plekken van het menselijk lichaam zijn. We raden je aan je grote vibrator voor en nadat je ‘m gebruikt grondig te reinigen zodat je bacteriën en vuiltjes geen kans geeft. Een XXL vibrator schoonmaken is best eenvoudig. Verwijder de batterijen voor je begint met schoonmaken.

Bijna elke grote vibrator is gemaakt van siliconen, ABS (plastic) of TPR (rubber). Je kunt sextoys van deze materialen schoonmaken door ze onder warm water af te spoelen tot je geen vuil meer ziet. Smeer daarna wat toycleaner op het speeltje en laat dit even intrekken. Nu kun je je mega vibrator schoonwrijven met een droge schone doek of zakdoek. Toycleaner is een schoonmaakmiddel voor seksspeeltjes.

Een grote vibrator kopen

Een XXL vibrator is speciaal gemaakt voor ervaren gebruikers van sextoys. Een grote vibrator koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! Je kunt ze gebruiken voor de vagina maar ook voor anaal. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod andere vibrators zodat je een goede keuze kunt maken.

Uiteraard verzenden we je bestelling discreet. We gebruiken een neutrale doos, zetten onze naam niet op het verzendetiket en laten de naam niet terugkomen op je bankafschrift. Bovendien laten we je pakketje niet bezorgen bij de buren. Zo komt niemand erachter dat jij net een spannend speeltje gekocht hebt.

Let op! Alle vibrators, dus ook mega vibrators, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald op basis van hygiënevoorschriften. We proberen hier rekening mee te houden door bij elk product volledige informatie te geven zodat de kans kleiner is dat je het verkeerde seksartikel bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!