HAND-ENKEL BOEIEN

Wil je samen met je partner je seksleven verrijken? Probeer eens een handboei of enkelboei en boei je partner vast aan het bed of elders - of laat je vastmaken! Nu te koop bij nooitmeersaai meer informatie vind u bij de producten.

Wat zijn boeien voor koppels?

Veel koppels hebben het meegemaakt: steeds dezelfde standjes, steeds minder vaak seks en mettertijd een minder sterke relatie. Tijd dus om een beter seksleven te krijgen. Bij uitstek zijn handboeien of enkelboeien prachtige hulpstukken om dit te verwezenlijken. Bind je partner vast aan het bed en verwen hem of haar zonder enige vorm van macht en met een beperkte bewegingsvrijheid. Onder boeien voor koppels vallen handboeien, enkelboeien / voetboeien en boeien accessoires.

Handboeien

Handboeien zijn gemaakt om de onderdanige van jullie twee vast te maken aan de polsen en aan elkaar te boeien of bijvoorbeeld aan de spijlen van je bed. De handboeien worden vastgemaakt met gespen, klittenband of sleuteltjes en zijn zo ontworpen dat de drager ze zelf vrijwel nooit open kan krijgen. Het resultaat is dat de onderdanige volledig aan zijn of haar partner is overgeleverd.

Enkelboeien

Je partner boeien kan ook met enkelboeien, handboeien maar dan voor om de enkels. Enkelboeien zorgen ervoor dat de benen niet ver kunnen worden gespreid en dat lopen vrijwel onmogelijk wordt. Veel mensen spreiden hun benen (ongemerkt) wijd bij penetratie of masturbatie. Door enkelboeien te combineren met seks creëer je een interessante situatie van stimulatie en onthouding.

Boeien accessoires

Naast handboeien en enkelboeien om jullie seksleven een boost te geven zijn er boeien accessoires, hulpstukken voor een geboeid erotisch rollenspel. Bind je partner bijvoorbeeld eens vast met bondagedoek of belemmer hem of haar met een knie / elleboog lock zodat bewegen tijdens de seks moeilijker wordt. Alle accessoires worden ook bij BDSM gebruikt om een machtsverhouding te creëren.

Boeien voor koppels kopen

De bewegingsvrijheid beperken van je man, vrouw, vriend of vriendin wordt eenvoudig met de handboeien, enkelboeien of boeien accessoires. Je seksleven verbeteren kan door eens wat nieuws te proberen en boeien zijn hier uitermate geschikt voor. Naast boeien voor koppels hebben we mooie erotische cadeaus waaronder bondagesets en alles voor erotische massage.

Als je boeien hebt gekocht voor jou en / of je partner is het belangrijk dat niemand dit zomaar te weten komt. Bij Nooitmeersaai weet je zeker dat je bestelling en gegevens zo discreet mogelijk worden behandeld. We versturen je pakket in een neutrale doos zonder opdruk, vermelden onze naam niet op het verzendetiket en je bankafschrift en laten het pakket niet bij de buren bezorgen.

Alle boeien kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald op basis van hygiënevoorschriften. Lees goed de beschrijving en specificaties van het product door zodat de kans klein is dat je het verkeerde bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!