GLAZEN DILDO'S

We weten het al langer: glazen dildo’s zijn fantastisch! Ze hebben veel voordelen ten opzichte van dildo's van andere materialen en kunnen gecombineerd worden met elk glijmiddel. Bekijk hieronder ons assortiment.

Wat is een glazen dildo?

Een glazen dildo is een sextoy die gemaakt is van glas en in de meeste gevallen transparant is. Misschien heb je hier nog niet eerder van gehoord of vind je het idee van glas als seksspeeltje raar. Een glazen dildo heeft echter veel voordelen ten opzichte van dildo’s gemaakt van andere materialen.

Voordelen van een glazen dildo

Een glazen dildo heeft best wat voordelen. Hieronder leggen we je er een paar uit.

Unieke uitstraling

Een dildo van glas heeft meestal een transparante kleur en is doorzichtig. Geen enkele andere dildo heeft dit! Sommige glazen dildo’s bevatten opvallende details door het materiaal, die voor een unieke uitstraling zorgen.

Glijdt goed

Een dildo van glas heeft als voordeel dat het materiaal goed glijdt. Hierdoor is penetratie of masturbatie eenvoudiger. Bovendien hoef je minder of geen glijmiddel te gebruiken wanneer je een glazen dildo voor de vagina gebruikt.

Hypo-allergeen materiaal

Glas is een hypo-allergeen materiaal. Dit houdt in dat je geen allergische reacties kunt krijgen naar aanleiding van een glazen sextoy. Veel vrouwen of mannen hebben last van een latexallergie of kunnen niet goed tegen rubber. Een glazen dildo is in dit geval een geschikt alternatief.

Geschikt voor Temperature Play

Temperature play is een erotische vorm van stimulatie waarbij het doel is koude of warme objecten te gebruiken om de zenuwen de triggeren. Een glazen dildo kan warm en koud worden gemaakt en neemt snel de temperatuur van de omgeving aan. Temperature Play is een populaire activiteit binnen de BDSM en is op eigen risico.

Sterk materiaal

Een dildo van glas wordt niet zomaar van hetzelfde glas gemaakt als wijnglazen. Het is gemaakt van massief glas dat niet zomaar breekt. Een glazen dildo is sterker dan een dildo van plastic. Een glazen dildo kan niet eenvoudig kapot gaan, maar mocht je ‘m toch kapot krijgen, gooi ‘m dan meteen in de glasbak.

Voor wie is een glazen dildo?

Daar kunnen we kort over zijn: een glazen dildo kan goed zijn voor iedereen die graag een spannende dildo wil proberen! Een glas dildo heeft een aantal voordelen die je niet ziet bij andere materialen. Veel vrouwen, en ook sommige mannen, hebben één of meer sextoys in het nachtkastje liggen en zelfs wanneer ze een relatie hebben. 

Een glazen dildo is niet specifiek voor een beginner of ervaren gebruiker van sextoys. Sommigen vinden een realistisch uitziende dildo te intimiderend en zoeken een kunstpenis die er iets minder als een echte penis uitziet. Een glazen dildo ziet er soms qua vorm en grootte wel uit als een echte penis, maar heeft door het materiaal een unieke look dat je met geen enkel ander sexspeeltje kunt vergelijken.

Wanneer je voor het eerst een dildo gaat kopen, raden we je er eentje met een kleiner formaat aan. Als je in één keer een grote glazen dildo bestelt is er de kans dat deze niet past of dat penetratie een pijnlijke ervaring wordt. Je kunt het beste eerst een wat kleinere glazen dildo nemen en later een iets grotere bestellen als je het gevoel hebt op de dildo te zijn uitgekeken.

De glazen dildo is een prima seksspeeltje voor personen die houden van experimenteren met temperaturen tijdens de erotiek. Temperature Play is een erotische vorm van stimulatie dat in de BDSM wordt gebruikt om een onderdanige te straffen, maar met de juiste temperatuur kun je het eveneens combineren met een glazen dildo. Ze passen zich snel aan aan de omgeving, dus wanneer je ‘m even onder de warme kraan of in de koelkast legt kun je een hele nieuwe sensatie beleven.

Hoe gebruik je een glazen dildo?

Een glazen dildo is een sextoy waarbij de vorm en de grootte kan variëren. We geven je een korte uitleg hoe je het best een glazen seksspeeltje kunt gebruiken.

Als je voor de eerste keer een (glazen) dildo gaat gebruiken is het verstandig om hier rustig de tijd voor te nemen. Je kunt dan goed experimenteren met penetratie, of dit nu vaginaal, anaal of oraal is. Meestal worden glazen dildo’s voor de vagina gebruikt en enkele keer voor de anus. Voor je begint is het verstandig een ontspannen houding aan te nemen. Zorg ervoor dat niemand zomaar binnen kan lopen als je bezig bent.

Glas is een materiaal dat goed glijdt. Desondanks kan een dildo je een pijnlijk geven als je nog niet nat genoeg bent of als je ‘m voor een andere lichaamsopening gebruikt. Afhankelijk van de grootte en vorm raden we je aan glijmiddel te gebruiken. Glas kan gecombineerd worden met elk glijmiddel.

Als een dildo andere instructies heeft, vermelden wij dit in de producttekst. Vaak staan instructies ook op de verpakking of in een bijsluiter.

Een glazen dildo onderhouden

Onderhoud is essentieel bij elke sextoy. We raden je aan elk seksspeeltje voor en na elke sessie grondig schoon te maken, omdat een speeltje toch vuiltjes en stofjes kan aantrekken - zelfs wanneer deze is opgeborgen in een donkere afgesloten omgeving. Glas is een materiaal dat best eenvoudig schoon te maken is en niet poreus kan worden. De meest grondige manier om je glazen dildo te onderhouden is de volgende:

Was je glazen dildo eerst af onder warm water. Doe wat toycleaner op je glas dildo en laat dit een minuutje of wat intrekken. Wrijf je glazen dildo daarna goed schoon met een schone doek of een zakdoekje. Toycleaner is een schoonmaakmiddel voor seksspeeltjes en is gemaakt om de levensduur ervan zo lang mogelijk te maken.

Een glazen dildo kopen

Een glazen dildo koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! We hebben een ruime hoeveelheid dildo’s van glas direct op voorraad. Ook hebben we een groot aanbod met andere dildo’s. Alle tools binnen handbereik!

Als je een erotisch artikel koopt is het belangrijk dat dit zeer discreet gebeurt. We zorgen dat je niet aan het pakket kunt zien wat er in zit en op je bankrekening komt onze naam niet terug. 

Let op! Wegens hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie kunnen alle sextoys, waaronder glazen dildo’s, helaas niet worden geretourneerd. We spelen hierop in door bij elk product volledige informatie te geven, waardoor de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!