MASSAGEKITS

Verras je partner met een erotische massagekit, een pakket met allerlei heerlijke accessoires die bij erotische massage van pas komen! Alle massagekits vind je hieronder.

Wat is een massagekit?

Een massagekit is een verzamelpakket van allerlei producten die met massage te maken hebben. Massagekits worden het meest gebruikt door koppels die graag een nieuwe kant willen ontdekken. Ze bevatten namelijk accessoires als massageolie, massagekaarsen en glijmiddel waardoor je met één massagekit volledig voorzien bent van erotische hulpmiddelen. Een erotische massagekit is bij uitstek een geweldig cadeau voor je partner of vriend / vriendin om vervolgens alles samen te experimenteren. Massagekits zijn met diverse geuren te koop.

Shunga

Shunga is het bekendste merk dat alles voor erotische massage produceert. Van Shunga kun je naast een grote hoeveelheid massagekaarsen twee luxe massagekits vinden. We hebben de Naughty Geisha kit: een collectie van glijmiddel, G-spot crème, clitorale gel, warme & koude crème en een bullet vibrator. Het topstuk van Shunga is de Touch of Romance Collection: een verzamelpakket met massageolie, een massagekaars, eetbaar body powder, massagecrème en bad- / douchegel met heerlijke geuren.

Kama Sutra

Kama Sutra is één van de bekendste merken dat massageolie, massagekaarsen en massagekits maakt. De massagekits worden geproduceerd als travel size Weekender Kit en bevatten allerlei accessoires als massageolie, glijmiddel, massagecrème en erotische speelkaarten met posities uit de Kamasutra. We hebben de Kama Sutra Weekender Kit in kokosnoot & ananas, tropical & mango, vanille en framboos zodat je zelf kunt ervaren wat je het lekkerst vindt.

Voor wie is een massagekit?

Een erotische massagekit is geweldig als sexcadeau voor je partner! Geef de massagekit als je samen geniet van een heerlijke avond alleen thuis. Het maakt niet uit of je voor de eerste keer wilt experimenteren met erotische massage of dat je regelmatig aan massage doet met je partner. Massage wordt vaak gebruikt tijdens het voorspel. Kom volledig in the mood met de heerlijke geuren die de kamer vullen terwijl jullie van elkaars aanrakingen genieten.

Een erotische massagekit kopen

Wil je je partner verrassen met een sexcadeau? Met een massagekit geef je allerlei heerlijke accessoires weg die bij erotische massages van pas komen. Een erotische massagekit kopen doe je snel en direct uit voorraad bij Nooitmeersaai. Naast massagekits hebben we ook massageolie en massagekaarsen om samen met je partner te genieten van spannende massage.

We hebben ook andere leuke sexspellen in ons assortiment, zoals een bondagespel, erotisch kaartspel of erotische dobbelstenen.

Als je een massagekit hebt besteld is het belangrijk dat niet iedereen dit zomaar te weten komt. We behandelen je bestelling zeer discreet en anoniem. Je pakket wordt verzonden in een neutrale doos zonder dat onze naam te vinden is. Ook op je bankafschrift komt er geen erotische uiting terug.

Let op! Massagekits kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We houden hier rekening mee door je een zo goed mogelijke uitleg te geven over de inhoud en specificaties van elke erotische massagekit.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!