KLASSIEKE DILDO'S

Zoek je een dildo? Dan moet je bij Nooitmeersaai zijn! We hebben een groot assortiment dildo’s zodat je altijd een goede dildo kunt vinden. Direct uit voorraad geleverd.

Wat is een dildo?

De dildo oftewel kunstpenis is een niet-elektronisch seksspeeltje gemaakt voor het penetreren van de vagina of anus.  De gemiddelde dildo heeft vormen en afmetingen die overeenkomen met het formaat van een normale penis. Echter zul je ook grotere dildo’s kunnen tegenkomen, speciaal voor de gevorderde gebruiker van seksspeeltjes of voor wie een nieuwe uitdaging zoekt. De dildo is gemaakt voor vrouwen, mannen en koppels, maar wordt het vaakst gebruikt door vrouwen.

De dildo: een sextoy voor beginners

De normale dildo is bij uitstek geschikt als je voor het eerst een seksspeeltje zoekt. Dit komt omdat je zelf kunt kiezen welk formaat, welke kleur en welk type dildo je neemt. Voor beginners raden we je een dildo aan die overeenkomt met de grootte van een normale penis of iets kleiner is. 

Een kunstpenis is uiteraard ook voor gevorderden geschikt. Ze zijn namelijk in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Als je al wat sextoys hebt versleten weet je beter waar jouw voorkeuren liggen op seksueel gebied. We hebben bijvoorbeeld een aantal typen dildo’s, zoals glazen dildo’s, anaal dildo’s. G-spot dildo’s en voorbinddildo’s

Welke dildo moet ik kiezen?

Een dildo is een sextoy waarbij er enorme verschillen kunnen zijn in materiaal, vorm, grootte, kleur en toepassing. Hieronder zie je een overzicht van soorten dildo’s.

 Dildo’s voor vrouwen

 Soorten dildo’s

 Een dildo voor beginners

 Klassieke dildo

 Een dildo om zelf te penetreren

 Voorbinddildo

 Een dildo die er echt uitziet

 Realistische dildo

 Een dildo voor temperature play

 Glazen dildo

 Een dildo met zuignap

 Klassieke dildo, realistische dildo

 Een grote dildo

 Realistische dildo, fisting dildo, dubbele dildo

 Een dildo voor anaal

 Anaal dildo

 Een dildo voor G-spot stimulatie

 G-spot dildo

 Dildo’s voor mannen

 Soorten dildo’s

 Een dildo voor anaal

 Anaal dildo

 Prostaatstimulatie

 Rocks-Off O-Boy prostaatstimulator

 Een dildo als een echte penis

 Realistische dildo

 Een dildo voor masturbatie

 Klassieke dildo, realistische dildo

 Dildo’s voor koppels

 Soorten dildo’s

 Een dildo voor penetratie

 Voorbinddildo

 Een harnas voor een voorbinddildo

 Strap-on-me slip

 Een dildo voor z’n tweeën

 Dubbele dildo

Naast dildo’s hebben we ook een uitgebreid assortiment vibrators.

Een klassieke dildo kopen

Zoek je een prachtige kunstpenis voor vaginale of anale penetratie? Een dildo koop je snel en eenvoudig bij Nooitmeersaai! We hebben een groot aanbod klassieke dildo’s waardoor je zelf een dildo kunt uitkiezen die bij je past. Naast dildo’s hebben we een divers productaanbod aan sextoys, zoals vibrators, buttplugs, masturbators en vagina toys.

Als je een dildo hebt gekocht zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou wordt afgeleverd. Bij sextoys is discretie enorm belangrijk. We verzenden je pakket in een effen doos zonder opdruk en vermelden onze naam niet op het verzendetiket en je bankafschrift. Je kunt je dildo laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt.

Een klassieke dildo kan net zoals alle andere sextoys helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We proberen je te helpen met de juiste productinformatie zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!