COCKRINGEN APP MOBILE

Geniet van een cockring met een trilfunctie en laat deze besturen door je partner, waar die zich ook bevindt. De spannende cockringen voor smartphone stimuleren ook de clitoris, dus plezier voor twee gegarandeerd!

Wat zijn cockringen op app?

Een cockring is een sextoy voor mannen die de bloedtoevoer afknelt waardoor er nog wel bloed naar de penis toe kan, maar dit moeilijk weer weg kan. Dit resulteert in een harde en langer durende erectie. Door de cockring te combineren met een app kun je een geheel nieuwe vorm van stimulatie creëren. Bestuur de penisring met een app: kies uit talloze trilfuncties of voeg zelf je trilpatroon toe. Kies ervoor om zelf de cockring te besturen of laat je partner dit doen.

Door de trillingen die de cockringen op app meebrengen is deze spannende sextoy uitermate geschikt voor heteroseksuele koppels. De trillingen stimuleren de vrouw bij elke stoot omdat de cockring de clitoris raakt en hierbij sensuele vibraties overbrengt.

Voor wie is een cockring op app?

Een cockring op app is speciaal gemaakt voor mannen die wel eens iets nieuws willen proberen en hun seksleven willen verbeteren. Je kunt de penisring gebruiken tijdens het masturberen om te kijken hoe een bepaalde vibratiestand je stimuleert. Ook kun je ‘m gebruiken tijdens de seks. Cockringen op de mobiele telefoon hebben namelijk een ingebouwde clitorisstimulator en deze zijn zo ontworpen dat de clitoris wordt bereikt. Optimaal plezier voor twee dus!

Satisfyer cockringen

Satisfyer is één van de bekendste merken dat seksspeeltjes maakt. Het merk heeft een breed assortiment sexproducten die voor mannen, vrouwen en koppels aantrekkelijk zijn. De producten van Satisfyer vallen op door de luxe ontwerpen en uitgebreide functies. De cockringen van Satisfyer worden gemaakt zodat ze op een gratis app aangesloten kunnen worden via Bluetooth. Dit is spannend omdat je je partner de controle kan geven terwijl jij in spanning afwacht wat er komen gaat! De app van Satisfyer heeft allerlei spannende vibratiestanden die je kunt selecteren of zelf kunt maken.

Je kunt bij ons kiezen uit drie opties: 

  • De Satisfyer Mighty One, die een smalle bovenzijde heeft om de clitoris optimaal te bereiken;
  • De Satisfyer Royal One, die een voorgevormde kop heeft met een instulping om meerdere plaatsen van de vagina te stimuleren;
  • De Satisfyer Strong One, die een brede ring en clitorisstimulator heeft voor optimale trillingen.

Hoe gebruik je een cockring op app?

De manier waarop je een cockring gebruikt verschilt niet veel van elkaar, of je nu een metalen cockring hebt of een cockring die compatibel is met een app. Doe de penisring om de penis op het moment dat er nog net geen erectie hebt. Als je al een erectie hebt en je doet een cockring om, dan heeft deze een minder effect op de erectie. Cockringen op app bevatten een clitorisstimulator. Zul je seks hebben in de missionaris positie, dan is het verstandig de clitorisstimulator (de uitstulping) aan de bovenzijde van de penis te doen. Ga je doggystyle doen, dan is het verstandiger de clitorisstimulator aan de onderzijde te doen.

Cockringen zijn gemaakt om strak te zitten. Om het draagcomfort te vergroten raden we onze klanten altijd glijmiddel aan. Een paar druppels glijmiddel is voldoende. De cockringen op app uit ons assortiment zijn gemaakt van siliconen: gebruik bij sextoys van siliconen geen glijmiddel op siliconenbasis. Dit kan het materiaal onherstelbaar beschadigen en poreus maken. Neem bij cockringen met een app glijmiddel op waterbasis.

Als je voor de eerste keer een penisring gaat dragen, scheer dan de schaamharen weg vlakbij de penis. Draag een cockring met mate en niet meer dan 30 minuten achtereen. Als de penis paars wordt, doe de ring dan meteen af.

Een cockring op app onderhouden

Een cockring met app is een sextoy voor mannen die best eenvoudig te onderhouden is. Ondanks dit raden we je aan het speeltje voor en na elke keer grondig te reinigen. Dit komt omdat een seksspeeltje vrijwel altijd toch stofjes of vuiltjes op zich krijgt.

De cockringen op app zijn oplaadbaar via USB, maar toch waterbestendig. Was de oplaadbare cockring eerst af met warm water. Spuit daarna wat toycleaner op de cockring en laat dit een minuutje intrekken. Wrijf ‘m daarna goed schoon en droog met een schone doek. Met toycleaner kun je eenvoudig seksspeeltjes schoonmaken. Je kunt toycleaner bij elke seksspeeltje rechts en onder het artikel bestellen.

Een cockring op app kopen

Met een cockring op smartphone kan je je erectie verbeteren en dit combineren met spannende trillingen die je aanstuurt via een app op je telefoon! Koop je cockring op app snel online bij Nooitmeersaai! We hebben alle penisringen voor de smartphone direct op voorraad. Voor 15:00 besteld = dezelfde werkdag nog verzonden. Als je nog niet precies weet welke cockring je wilt hebben, dan kun je alle cockringen bekijken. 

Anonimiteit en discretie is enorm belangrijk als je een erotisch artikel koopt. Daarom behandelen onze medewerkers je bestelling met de grootste zorg. We zorgen ervoor dat de naam van onze website niet op het verzendetiket komt te staan. Je bankafschrift krijgt een neutrale naam en je pakket wordt verzonden in een neutrale doos. Niemand komt erachter dat jij een sextoy gekocht hebt.

Een cockring op app kan net zoals andere sextoys niet worden geretourneerd. Dit komt door hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie. We proberen altijd de meest accurate informatie te geven waardoor je niet het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!