GLIJMIDDELEN

Geniet van penetratie met glijmiddel. Zowel bij seks als bij je sextoy! Glijmiddelen zijn tegenwoordig bijna onmisbaar in de slaapkamer. De vagina zal vochtiger aanvoelen en penetratie wordt eenvoudiger. Bij vrouwen en mannen zorgt glijmiddel voor een betere seksuele ervaring. Hieronder kun je zien welke soorten glijmiddelen wij hebben.

Wat is glijmiddel?

Glijmiddel is een gladde en vloeibare substantie die ervoor zorgt dat de wrijving tijdens de penetratie vermindert. Dit geldt voor seks met je partner of met je dildo of vibrator. Glijmiddel is onmisbaar als je last hebt van vaginale droogte en bij anale seks. Het is cruciaal bij wat grotere speeltjes of bij seks met een groot geschapen man.

Welke soorten glijmiddel zijn er?

Wellicht twijfel je over de glijmiddel die je nodig hebt. Past de glijmiddel wel bij je sextoy of bij jou en je partner? We leggen uit welke soorten lubricant er zijn en welke geschikt zijn.

Glijmiddel op waterbasis

Glijmiddel op waterbasis is samen met siliconenbasis het meest verkochte type lube. Het is veilig met alle condooms en sextoys, huidvriendelijk en in veel smaken verkrijgbaar. Het droogt wel sneller op dan andere glijmiddelen en je zult soms moeten bijspuiten om hetzelfde effect te houden.

Glijmiddel op siliconenbasis

Glijmiddel op siliconenbasis is samen met waterbasis het meest verkochte glijmiddel. Het is veilig in gebruik met condooms en geschikt voor massages. Door de dikte is dit het meest geschikte glijmiddel voor anale seks. Je kunt glijmiddel op siliconenbasis niet gebruiken bij siliconen sextoys.

Biologisch glijmiddel

Biologisch glijmiddel is speciaal glijmiddel dat alleen natuurlijke stoffen bevat. Het bevat geen weekmakers die allergische reacties kunnen veroorzaken. Biologische glijmiddelen kunnen organische ingrediënten als quinoa, haver en groene thee bevatten die je zintuigen verbeteren.

Anaal glijmiddel

Anaal glijmiddel is gemaakt van waterbasis of siliconenbasis en speciaal ontwikkeld voor anale penetratie door een penis of een sextoy. Anale lube is nodig omdat de anus niet natuurlijk wordt bevochtigd zoals bij de vagina het geval is. We raden anaal glijmiddel altijd aan bij anale seks.

Glijmiddel met smaak

Glijmiddel met smaak is gemaakt op waterbasis en kan worden ingeslikt. Ons aanbod is zeer divers. We hebben glijmiddelen met smaak in smaken als aardbei, kers, watermeloen en passievrucht. Je kunt glijmiddel met een smaakje soms ook als massageolie gebruiken. Dit hebben we aangegeven bij elk artikel.

Hybride glijmiddel

Hybride glijmiddel is een combinatie van glijmiddel op waterbasis en siliconenbasis. Hybride glijmiddel is perfect als je de gladheid van waterbasis en de langdurige werking van siliconenbasis zoekt. Je kunt hybride glijmiddel ook gebruiken met je siliconen sextoy.

Glijmiddel kopen

Glijmiddelen worden vrijwel altijd online verkocht. Anonimiteit en discretie is zeer belangrijk bij glijmiddelen. Al je glijmiddel koop je online bij Nooitmeersaai. We verpakken en verzenden je pakket uiterst discreet en zorgen ervoor dat op je bankafschrift een neutrale naam staat. 

Bij ons kun je terecht voor al je glijmiddelen, sextoys, condooms en andere seksproducten. We verkopen alleen glijmiddelen van de beste merken, zoals Dorcel, Uranus, Durex, Pjur en Femme.

Let op! Glijmiddelen kunnen niet geretourneerd worden. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg dat je 100% zeker bent dat het glijmiddel bij je past voor je een aankoop doet.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!