VERZORGING MAN

Scheer je schaamhaar, bleek de anus of besprenkel jezelf met verleidelijke feromonen. Met intieme verzorgingsproducten voor mannen kan het! Bekijk ze hieronder.

Welke intieme verzorgingsproducten voor mannen zijn er?

Intieme verzorgingsproducten worden vaak geassocieerd met vrouwen, maar wist je dat ze net zo goed voor mannen worden gemaakt? Natuurlijk zijn er verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen verkrijgbaar, maar zeker zijn ze er ook specifiek voor mannen. Je penis, scrotum, anus en de ruimte eromheen verzorgen is niet alleen gezond voor jezelf, maar werkt ook opwindend voor je partner! We lichten een paar intieme verzorgingsproducten voor mannen toe.

Schaamhaar scheren

Schaamhaar scheren is niet altijd even makkelijk. Zeker wanneer je je schaamhaar scheert met een normaal scheerapparaat of scheerschuim. Huidirritatie of een wondje is zo gemaakt. Een intieme scheercrème helpt huidirritatie tegen te gaan en zorgt voor vochtigheid bij het scheren. De intieme crème van Aquaglide is een voorbeeld van een goede scheercrème voor de intieme zone.

Feromoon parfum

Feromoon parfum is een speciaal erotisch hulpmiddel voor mannen dat de seksuele aantrekkingskracht vergroot. Een feromoon is een natuurlijk stofje dat het doel heeft lustgevoelens bij de ander op te wekken. We hebben o.a. Pheromen Eau de toilette in ons assortiment met feromonen. Feromoon parfum is geurloos en prima te combineren met een normaal luchtje.

Orgasme vertragende crème

Wil je het klaarkomen uitstellen en langer genieten van seks? Een orgasme vertragende crème heeft een licht verdovend effect waardoor de gevoeligheid van je eikel afneemt. Een orgasme uitstellen is nog nooit zo makkelijk geweest. De orgasme vertragende crème van Intome wordt verpakt in een handige tube en werkt verzorgend voor de huid.

Huid bleken

De huid bleken is een steeds vaker voorkomend fenomeen. Vooral de anus bleken is populair bij veel koppels die aan anale seks doen. De poupe soleil is vooral bij de jongere generatie een rage. Met bleekcrème wordt het bleken van de huid en ook om de anus eenvoudig. Als je de intieme bleekcrème dagelijks gebruikt is de verlichting op de huid na enkele weken zichtbaar.

Hoe gebruik je intieme verzorgingsproducten voor mannen?

Dit is per product verschillend en daardoor kunnen we geen eenduidig antwoord geven op deze vraag. We raden je aan de gebruiksaanwijzing goed door te lezen voor je het product gaat gebruiken en hier niet te veel van af te wijken. Deze vind je op de verpakking of in de bijsluiter. Het gebruik van een intiem verzorgingsproduct voor heren is op eigen risico. We kunnen niet 100% garanderen dat elk product werkt zoals bedoeld.

Intieme verzorgingsproducten voor mannen kopen

Maak jezelf extra aantrekkelijk voor je spannende vrijpartij door je penis, balzak en anus te verzorgen en de ruimte eromheen! Een intiem verzorgingsproduct koop je snel en voordelig bij Nooitmeersaai. Naast mannelijke verzorging hebben we ook alles voor vrouwelijke intieme verzorging verkrijgbaar. Je vindt in onze drogisterij allerlei andere hulpmiddelen om seks lekkerder, veiliger en gezonder te maken.

We gaan discreet om met je gegevens en identiteit. We verpakken je nieuwe intieme verzorgingsproduct in een neutrale doos, zetten onze naam niet op je verzendetiket en niet op je bankafschrift. Bovendien laten we je pakketje niet bij de buren bezorgen. 

Let op! Alle intieme verzorgingsproducten voor mannen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We proberen je de meest uitgebreide informatie te geven zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!