ALLE ANAAL VIBRATORS

Ben je nieuw in de wereld van anaal of heb je al wat buttplugs versleten? Met een anaal vibrator kun je heerlijk anaal worden gestimuleerd! Bekijk hier ons aanbod.

Wat is een anaal vibrator?

Een anaal vibrator is een sextoy voor mannen of vrouwen die is bedoeld om je anaal te stimuleren. Anale sextoys hebben vaak een taps toelopende punt en een brede onderzijde. Deze seksspeeltjes zijn zo ontworpen zodat het makkelijker is de vibrator anaal in te brengen. De brede onderzijde houdt de vibrator op zijn plek, zodat de anale vibrator niet in de anus kan schieten.

Voor wie is een anaal vibrator?

Een anaal vibrator is voor iedereen die eens anale stimulatie wil proberen of dit gewend is. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent en of het je eerste anale sextoy is of dat je ervaren bent in de wereld van anaal. In de anus zitten veel zenuwuiteinden en dus is de achteringang zeer gevoelig. Ben je van tevoren niet goed voorbereid, dan kan het pijnlijk aanvoelen. Anale penetratie is een vorm van erotiek waarbij je rustig moet beginnen en je grenzen moet leren kennen om ze daarna te verleggen. Begin met een kleine anaal toy, zoals een kleine buttplug of kleine anaal vibrator.

Welke soorten anaal vibrators zijn er?

Er zijn een paar soorten anus vibrator die het meest voorkomen. We leggen je de meest voorkomende uit.

Vibrerende buttplug

Een vibrerende buttplug is een anale sextoy die de vorm en toepassing van een normale (metalen) buttplug combineert met vibraties om de zenuwen in de anus te stimuleren. Je vindt vibrerende buttplugs met allerlei functies als extra trilstanden en een afstandsbediening en opblaasbare vibrerende buttplugs. De meeste anaal vibrators zijn vibrerende buttplugs.

Triple tarzan vibrator

Je kent de tarzan vibrator vast wel: een vibrator waarmee je naast vaginale penetratie ook de clitoris stimuleert. De triple tarzan is een variatie hiervan en voegt anaal kralen eraan toe. Anaal kralen zijn bolletjes die in omvang toenemen wanneer je er meer van hebt ingebracht. De drievoudige stimulatie is een must try voor elke vrouw! We hebben de triple tarzan in het roze en zwart.

Prostaatvibrator

Een prostaatvibrator is een anale sextoy alleen voor mannen. De prostaat is de mannelijke klier aan de binnenzijde van de anus die zeer gevoelig is voor heren. Normale (vibrerende) buttplugs zijn niet in staat de prostaat te bereiken. Een prostaatvibrator heeft een aparte vorm om de prostaat en het perineum tegelijk te stimuleren. Bekijk bijvoorbeeld de Rocks-Off prostaatvibrator!

Hoe gebruik je een anaal vibrator?

Als je je eerste anaal vibrator hebt gekocht kan het even lastig zijn om je nieuwe speeltje in te wijden. We hebben een klein stappenplan opgesteld die je kunt volgen om het iets eenvoudiger te maken.

  1. Zorg ervoor dat je anal vibrator van stroom is voorzien. Bijna altijd werken ze op batterijen. Let goed op of de batterij is inbegrepen of dat je deze zelf moet kopen. Je kunt bij elke anaal vibrator de juiste batterij meebestellen.
  2. Neem een comfortabele positie aan. Dit kan onderuitgezakt op je rug zijn of in de doggystyle positie. Zorg dat je ontspannen bent en dat niet zomaar iemand binnen kan komen lopen.
  3. De anus maakt geen natuurlijk vocht aan zoals de vagina dit wel doet. Daarom is glijmiddel bij anaal essentieel. Veel anaal vibrators zijn gemaakt van siliconen. Bij siliconen seksspeeltjes raden we glijmiddel op siliconenbasis af, omdat dit het speeltje poreus kan maken en onherstelbaar kan beschadigen. Gebruik bij siliconen sextoys glijmiddel op waterbasis. Smeer glijmiddel op de anaal vibrator en op de anus voor je begint.
  4. Wees voorzichtig met inbrengen. Hou het seksspeeltje tegen als je het gevoel hebt dat het niet gaat. Anaal is een kwestie van de grenzen verleggen en elke keer een stukje verder gaan. Ga niet de eerste keer meteen te ver, want dan is er de kans dat je het speeltje maar één keer aanraakt en daarna stof laat happen in je nachtkastje.
  5. Ben je klaar met anale stimulatie, dan raden we je aan de vibrator direct grondig schoon te maken. In de anus zitten bacteriën die je liever niet op je seksspeeltje wilt hebben. Hoe je een anale sextoy schoonmaakt lees je hieronder.

Hoe moet je een anaal vibrator schoonmaken?

Hoe je een anus vibrator moet schoonmaken is niet zo verschillend van andere sextoys. De anus is één van de gevoeligste en kwetsbaarste plekjes van het menselijk lichaam. Het onderhoud van anale sextoys is essentieel voor je gezondheid. We raden onze klanten hierdoor aan het anale seksspeeltje voor en na goed te reinigen.

Verwijder de batterij voor je je anale vibrator reinigt. Spoel de toy af onder de kraan totdat je geen lichaamsstoffen of ander vuil meer ziet. Spuit daarna toycleaner erop en laat dit even intrekken. Nu kun je ‘m schoonmaken met een schone doek of tissue. Toycleaner is een vloeibare substantie dat speciaal is gemaakt om je sextoys te onderhouden. Je kunt toycleaner bij elk artikel aan de rechterzijde meebestellen.

Een anaal vibrator kopen

De anaal vibrator is een spannende sextoy voor iedereen die graag eens anale stimulatie wilt ervaren! Een anaal vibrator kopen doe je eenvoudig online bij Nooitmeersaai. We hebben een grote hoeveelheid anale vibrators direct uit voorraad leverbaar. Zoek je een anaal seksspeeltje zonder de trillingen? Dan kun je voor een anaal dildo gaan. Alle andere anale sextoys vind je hier.

We verzenden je pakket op een discrete wijze: het wordt verzonden in een doos zonder opdruk. Onze naam komt verder niet terug op het pakket en op je bankafschrift.

Let op! Alle sextoys kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald o.b.v. hygiënevoorschriften. We proberen hier rekening mee te houden door je de meest volledige informatie te verschaffen.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!