MASSAGEKAARSEN

Willen jullie een bijzondere ervaring krijgen? Met een erotische massagekaars kun je de ruimte vullen met heerlijke geuren en het kaarsvet daarna als massageolie gebruiken.

Wat is een massagekaars?

Een massagekaars is een kaars met een heerlijke geur waarvan het kaarsvet smelt en vervolgens als massageolie wordt gebruikt. Een massagekaars maakt de huid zijdezacht en de aroma’s vullen de hele kamer wat voor een opwindende sfeer kan zorgen. De geuren lopen zeer uiteen, van kokosnoot & ananas tot tropical & mango zodat je elke keer weer een andere geur kunt proberen.

Het unieke van een erotische massagekaars is de lage smelttemperatuur van plusminus 40 graden, laag genoeg om huidirritatie te voorkomen en hoog genoeg voor een heerlijk warme massage!

Shunga

Shunga is één van de bekendste merken dat erotische massageolie, massagekaarsen en massagekits maakt. De massagekaarsen hebben een zacht prijsje en worden in kleine potjes van 30 ml geleverd, genoeg voor één keer. Shunga massagekaarsen hebben geuren als vanille, aardbei, groene thee en exotisch fruit.

Kama Sutra

Kama Sutra is een bekend merk dat alles voor massage produceert. De massagekaarsen van Kama Sutra worden in potjes van 170 ml uitgebracht, genoeg om meerdere keren van te genieten. Kama Sutra massagekaarsen hebben geuren als zoete amandel, aardbei en vanille sandalwood.

Lelo

Lelo is een erotisch merk dat zich focust op exclusiviteit. Het blinkt uit door hoogwaardige materialen, functies en designs. De erotische massagekaarsen van Lelo worden in prachtige potjes van 150 ml gemaakt en kunnen meerdere keren worden gebruikt. Lelo massagekaarsen hebben bijzondere geuren als granaatappel & zwarte peper en sneeuwpeer & cederhout.

Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey is het eerste deel van de beroemde erotische boeken en films! Van Fifty Shades of Grey zijn er diverse erotische producten verschenen zodat je hetzelfde gevoel kunt krijgen als Christian Grey en Anastasia Steele. We hebben een heerlijke Fifty Shades of Grey vanille massagekaars van 90 ml in ons assortiment.

Voor wie is een massagekaars?

Een massagekaars wordt bij uitstek gemaakt voor koppels om thuis te gebruiken. Het maakt niet uit of je voor de eerste keer gaat experimenteren met erotische massage of dat je het regelmatig doet. Een erotische massagekaars zorgt voor een heerlijk voorspel!

Hoe gebruik je een massagekaars?

Steek de kaars 15 minuten voor jullie gaan beginnen aan. De geur van de kaars vult de ruimte alvast heerlijk op en je geeft zo de massagekaars de tijd om te smelten. Een erotische massagekaars heeft een lage smelttemperatuur en dit betekent dat de kaars minder lang nodig heeft om kaarsvet te worden. Het kaarsvet hoeft niet af te koelen voor je gaat beginnen met erotisch masseren. Smeer het kaarsvet simpelweg op de huid van je partner of eerst op je eigen handen. Daarna is het volledig aan jullie (fantasie)!

Een massagekaars kopen

Wil je je seksleven een nieuwe impuls geven? Met een erotische massagekaars beleef je een heerlijk voorspel en neem je de tijd voor elkaar! Een massagekaars kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Naast massagekaarsen hebben we ook massageolie en massagekits om met je partner te genieten van erotische massage.

Zoek je een kaars met een hoger smeltpunt? We hebben diverse hot wax kaarsen verkrijgbaar die bij SM worden gebruikt om de onderdanige (de sub) te straffen.

Als je je nieuwe massagekaars hebt besteld zorgen we ervoor dat je bestelling discreet en anoniem wordt behandeld. Het wordt verstuurd in een neutrale doos zonder erotische uiting en er komt een neutrale naam op je bankafschrift te staan.

Let op! Massagekaarsen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We proberen hier rekening mee te houden door je de beste informatie te geven.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!