ANAAL DILDO'S

Dildo’s zijn er niet alleen voor de vagina! Steeds meer koppels experimenteren met anale penetratie en ook sextoys worden steeds meer voor anaal gemaakt. Bekijk ze hieronder.

Wat zijn anaal dildo’s?

Een anaal dildo is een sextoy voor mannen of vrouwen die specifiek gemaakt is voor het penetreren van de anus. Een anale dildo heeft een andere vorm dan een normale dildo, omdat er een risico is dat deze in de anus schiet. Anale dildo’s hebben aan de bovenzijde een plat stuk waardoor deze wordt tegengehouden en zodat deze niet in de anus kan schieten. Anale seksspeeltjes zijn aan de onderzijde dun om het inbrengen in de anus gemakkelijker te maken. Vaak worden ze steeds iets breder naarmate je bij het midden komt.

Afmetingen van anaal dildo’s

Dildo’s voor anaal zijn heel specifiek bij de afmetingen. Je ziet bij de meeste dildo’s direct wat de lengte en de maximale breedte is. Dit komt omdat de meeste mensen beginnen met een kleine anale sextoy en steeds een iets grotere nemen om zo de anus iets op te rekken voor anale seks. Anaal dildo’s voor beginners starten bij 2 cm breedte. We hebben anaal dildo’s, waaronder een ruime hoeveelheid buttplugs, tot maar liefst 6,5 cm breedte direct uit voorraad leverbaar.

De anus oprekken

De anus oprekken en zo jezelf klaarmaken voor anale penetratie kan op meerdere manieren. Je kunt een buttplug gebruiken en steeds een grotere nemen. Echter kun je ook gaan voor een speculum. Een speculum is een van origine medisch instrument dat wordt gebruikt voor het openen van lichaamsopeningen. Je brengt de lepels van het speculum in waarna je ‘m kunt inknijpen om de lepels uit elkaar te bewegen.

Een anaal dildo gebruiken

Iedereen die wel eens iets anaal heeft geprobeerd weet dat dit de eerste keer best pijnlijk kan zijn. Dit is zeker zo als je niet precies weet wat je moet doen en waar de pijngrens ligt. Hieronder leggen we je uit hoe je het best kunt beginnen met anale stimulatie, maar we kunnen je geen pijnvrije ervaring garanderen.

De anus maakt geen natuurlijk vocht aan en hierdoor is het glijvermogen van een penis of sextoy een stuk minder. Glijmiddel is dan ook essentieel bij anale penetratie. Speciaal voor anale stimulatie hebben we anaal glijmiddel in ons assortiment. Anaal glijmiddel is dikker dan normaal glijmiddel en heeft een licht verdovende werking. Heb je een anaal dildo van siliconen? Neem dan alleen glijmiddel op waterbasis.

Bij anaal gaat het om het langzaam verleggen van de grenzen. Het is niet verstandig in één keer te ver te gaan met anale penetratie, omdat dit kan zorgen voor pijn en het opwindende gevoel kan wegnemen. Forceer niets. Als het pijnlijk is, stop er dan even mee en probeer het later nog eens. 

Zorg dat je een ontspannen houding aanneemt. Dit kan op je zij, op je rug of onderuit liggend zijn. Voer de anale dildo langzaam in nadat je je goed hebt voorbereid.

Waar zijn anaal dildo’s van gemaakt?

De meeste anaal dildo’s zijn gemaakt van siliconen. Dit is een flexibel en zacht materiaal dat lang mee kan gaan als het goed wordt onderhouden. Siliconen worden bij een groot deel van de sextoys gebruikt omdat het stevig en duurzaam is en eenvoudig in onderhoud.

Daarnaast hebben we een grote hoeveelheid glazen anaal dildo’s. Hierbij bedoelen we niet hetzelfde glas als je wijnglazen. Het glas van een dildo is massief, gehard en laat geen splinters achter. Een anaal dildo van glas kan worden gebruikt bij temperature play: het opwarmen of afkoelen van een seksspeeltje om andere zenuwen te stimuleren.

In deze categorie zul je ook buttplugs tegenkomen. Deze worden vaak gemaakt van metaal (roestvrij staal). Metalen buttplugs zijn niet buigbaar en rekbaar. Het voordeel van de buttplug is dat deze altijd zijn vorm houdt. Doordat we bij elke buttplug de afmetingen hebben geplaatst kun je heel eenvoudig een grotere buttplug bestellen als je een nieuwe uitdaging zoekt.

Een anaal dildo onderhouden

Hygiëne is enorm belangrijk bij sextoys. Dit komt omdat er ongemerkt toch stofjes, vuiltjes en lichaamsstoffen op speeltjes kunnen komen, zelfs wanneer je ze niet kunt zien en je je sextoys opbergt in een afgesloten donkere omgeving. We raden je altijd aan je anaal dildo voor en na elk gebruik goed te reinigen. Omdat anaal dildo’s van verschillende materialen gemaakt worden kunnen we je geen eenduidige schoonmaakinstructies geven. Bij de producten zelf geven we je een korte uitleg over onderhoud.

Een dildo voor anaal kopen

Zoek je een dildo voor anale stimulatie of om je voor te bereiden op anale seks? Een anaal dildo bestellen doe je direct uit voorraad bij Nooitmeersaai! Ze blinken uit door de hoogwaardige materialen, duurzaamheid en mooie designs. Naast anaal dildo’s zijn op Nooitmeersaai hulpstukken voor anale seks, zoals anaal glijmiddel, condooms en toycleaner, in ruime mate verkrijgbaar.

Als je je dildo voor anale penetratie of prostaatdildo hebt aangeschaft zorgen we ervoor dat deze zo discreet mogelijk bij jou wordt bezorgd. We verzenden je bestelling in een doos zonder opdruk. Op het verzendetiket en het bankafschrift komt de naam Business-today te staan en niet Nooitmeersaai. Je kunt ervoor kiezen het pakket bij een PostNL-afhaalpunt te laten bezorgen.

Let op! Alle sextoys, waaronder anale dildo’s, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. We proberen je zo goed mogelijk te helpen met productinformatie en specificaties zodat de kans zo klein mogelijk is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!