ALLE KLEINE VIBRATORS

Een mini vibrator doet niets onder voor andere vibrators! Ze zijn goedkoop en geschikt voor het voorspel. Neem je vibrator overal mee naartoe en geniet overal van je kleine vibrator.

Wat is een mini vibrator?

Een mini vibrator is een sextoy voor vrouwen die niet groter is dan 13 cm. Ze hebben een bescheiden formaat en zijn meestal heel leuk ontworpen met felle kleuren. Door het kleinere formaat valt de vibrator bijna niet op. Mini vibrators kunnen worden gebruikt voor het stimuleren van de clitoris; omdat ze vrijwel niets wegen en smal zijn, kunnen ze heel eenvoudig met de hand tegen de clitoris aangehouden worden. De kleinste mini vibrators worden ook wel bullet vibrator genoemd omdat ze letterlijk de vorm van een kogel hebben.

Voor wie is een mini vibrator?

Een mini vibrator is geschikt voor vrouwen (uiteraard). Door het bescheiden formaat zijn ze geschikt om op reis mee te nemen. Ze zijn licht en je kunt ze heel eenvoudig in je toilettas of handbagage meenemen zonder dat dit opvalt. Een grote vibrator wordt meteen herkend. Bovendien raden we een mini vibrator aan als eerste sextoy voor beginners. Koop je je eerste vibrator, dan kun je beter een te kleine vibrator nemen dan een te grote. De kleine vibrator past immers altijd.

Voordelen van een mini vibrator

Er zijn een aantal voordelen om een mini vibrator te kopen. Hieronder leggen we er een paar uit.

Groot aanbod

Er zijn enorm veel mini vibrators verkrijgbaar. Je vindt ze in iedere kleur die je kunt bedenken en zult ze kunnen vinden tussen 8 en 13 centimeter in lengte.

Relatief goedkoop

Kleine vibrators zijn in vergelijking met andere vibrators best goedkoop! Op onze site vind je al bullet vibrators vanaf €9,95. We hebben ook duurdere mini vibrators in ons assortiment, met extra functies en app besturing.

Vibrator voor op reis

Door het bescheiden formaat en gewicht kun je de mini vibrator prima meenemen waar je dan ook naartoe gaat. Hij past prima in je toilettas, handbagage of broekzak. 

Geschikt voor voorspel

De kleine vibrator is een sextoy waarbij de aarzeling om ‘m te toe te passen tijdens het voorspel veel minder is. Door veel koppels wordt de mini vibrator gebruikt tijdens het voorspel en zelfs tijdens penetratie om tegen de clitoris te houden.

Hoe gebruik je een mini vibrator?

Wanneer je begint met een mini vibrator is het verstandig hier uitgebreid de tijd voor te nemen. Je kunt experimenteren met trilstanden en de positie vinden waarbij de kleine vibrator je het lekkerste verwent. Het is belangrijk dat er niemand zomaar binnen kan komen lopen als je ‘m probeert. Het werkt het beste als je ontspannen bent.

Een mini vibrator is door het kleine formaat eenvoudig te hanteren. Er bevindt zich een drukknop of draaiknop aan de onderzijde waar je ‘m mee aanzet. Je kunt de mini sextoy prima gebruiken voor vaginale penetratie en clitorale stimulatie. Het is niet verstandig een mini vibrator te gebruiken voor anale penetratie wegens het risico dat deze in de anus kan schieten. Zoek je een mini vibrator voor anaal, neem dan een vibrerende buttplug.

Glijmiddel is niet nodig bij een mini vibrator. Door het formaat zal deze prima passen. Wanneer je nog niet nat genoeg bent voor penetratie kun je eerst de clitoris stimuleren totdat je dit wel bent.

Welke andere mini vibrators zijn er?

De normale mini vibrator is niet de enige mini sextoy voor vaginale stimulatie. We hebben een paar andere kleine sextoys waarmee je je vagina verwent.

Vibrerend ei

Een vibratie ei is een klein eitje die je vaginaal inbrengt en die door trillingen de gevoelige plekjes van je vagina stimuleert. Een trileitje wordt aangestuurd met een touwtje of heeft een afstandsbediening. Een vibrerend eitje is in wezen een inwendige vibrator die je ook uitwendig als clitorisstimulator kunt gebruiken.

Vaginaballetjes

Vaginaballen zijn balletjes die je kunt inbrengen in de vagina met een grootte tussen 2 en 5 cm. In veel gevallen hebben vaginaballen een gewichtje dat in het balletje beweegt. Hierdoor beweegt het gewichtje elke keer dat jij beweegt. Met vaginaballetjes train je ook je bekkenbodemspieren.

Vinger vibrator

Een vinger vibrator is een kleine trillende sextoy die je over je vinger kunt schrijven. Een vingerspeeltje is ideaal voor de beginner, want je kunt ‘m zelf tegen je clitoris houden of in de vagina terwijl je jezelf vingert. Tijdens penetratie kun je een vinger vibrator als clitorisstimulator gebruiken voor dubbel genot.

Een mini vibrator schoonmaken

Zorg ervoor dat je je mini vibrator goed blijft onderhouden. Hygiëne is enorm belangrijk omdat je vagina één van je meest kwetsbare lichaamsdelen is. Zorg dat je je kleine vibrator altijd voor en na elke sessie grondig schoonmaakt. Dit doe je op de volgende manier:

Verwijder eerst de batterijen. Hou de mini sextoy onder de kraan totdat je geen vuil meer ziet. Gebruik hierbij geen geparfumeerde zeep. We raden je hierna aan toycleaner te gebruiken, een vloeibaar schoonmaakmiddel voor sextoys. Spuit wat toycleaner op de mini vibrator en zorg dat je geen plekje vergeet. Laat dit even intrekken en maak ‘m daarna schoon en droog met een schoon doekje.

Een mini vibrator kopen

Een mini vibrator is een ideale eerste vibrator voor wanneer je net begint met een trillend seksspeeltje. Een mini vibrator kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Zoek je een grotere vibrator? Dan kun je voor een klassieke of grote vibrator gaan. Als je er een met extra functies wilt proberen, kun je kiezen voor een tarzan of vibrator met app.

We verzenden je pakket in een neutrale doos. Ook zorgen we ervoor dat onze naam niet te zien is op het etiket en op je bankafschrift.

Mini vibrators kunnen net als alle andere sextoys helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald n.a.v. hygiënevoorschriften. We houden hier rekening mee door je de meest complete informatie te geven zodat de kans klein is dat je het verkeerde product bestelt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!