BUTTPLUG

Wil je je voorbereiden op anale seks of vind je anale stimulatie gewoon lekker? Probeer dan een buttplug! We hebben buttplugs in allerlei soorten en maten, zodat je altijd zult vinden wat je zoekt. De buttplugs kenmerken zich door de taps toelopende punt en de brede voet. Dit zorgt ervoor dat ze niet naar binnen kunnen schieten. Bekijk hieronder onze buttplugs.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

WAT IS EEN BUTTPLUG?

Een buttplug is een sextoy die je gebruikt om je voor te bereiden op anale penetratie, voor zowel mannen als vrouwen. Het is een anaal seksspeeltje met een taps toelopende punt en een platte onderzijde. De vorm zorgt ervoor dat deze eenvoudig ingebracht kan worden en niet naar binnen kan schieten.

Als je niet veel ervaring hebt met anale seks kun je je voorbereiden met een kleine buttplug. We hebben anale plugs vanaf 2,8 cm breedte. Dit is kleiner dan een vibrator, dildo of penis. Bij anale sextoys raden we aan de grootte geleidelijk op te voeren. Het is belangrijk dat de anus gewend raakt om te worden opgerekt.

Buttplugs worden meestal gemaakt van metaal of glas. Buttplugs van metaal kunnen prachtige kleuren bevatten aan de voet, zodat het er opwindend uitziet als je partner op je wacht met een ingebrachte anaalplug.

EEN BUTTPLUG GEBRUIKEN

Hoe gebruik je een buttplug? Ongeacht het materiaal of de grootte: deze wordt in de anus geplaatst. Om een buttplug in te brengen heb je veel geduld nodig en een ontspannen houding. Smeer anaal glijmiddel op je anus én op de anaalplug. Breng de buttplug langzaam naar binnen. Je zult merken dat de buttplug weer iets smaller wordt nadat je het dikste punt hebt gehad. Dan blijft hij goed zitten.

Gebruik altijd glijmiddel wanneer je aan anale stimulatie gaat doen. Dit komt omdat de anus zichzelf niet bevochtigt zoals de vagina dit wel doet. Hou er rekening mee dat je geen siliconen glijmiddel kunt gebruiken in combinatie met siliconen buttplugs. Dit maakt de buttplug namelijk poreus en bacteriën kunnen zich ophopen langs de randen. Heb je een buttplug voor langere tijd in, spuit dan eens per uur wat anaal glijmiddel bij.

WELKE MAAT BUTTPLUG MOET IK KIEZEN?

Dit is volledig afhankelijk van jouw ervaring met anaal. De kleinste buttplugs van 2,8 cm raden wij je aan wanneer je een beginner bent. Op het moment dat je de buttplug goed kunt hebben kan je een net iets grotere variant kiezen. Doe dit net zolang totdat je bij een maat bent aangekomen die jij het prettigst vindt, of misschien die aansluit op de grootte van je dildo, vibrator of de penis van je partner.

VIBRERENDE BUTTPLUGS

Een vibrerende buttplug is precies hetzelfde als een normale buttplug, behalve dat deze vibreert. Met vibrerende buttplugs geef je anale penetratie een extra stimulans. Sommige vibrerende buttplugs werken op batterijen en anderen zijn oplaadbaar. In ons assortiment vind je ook buttplugs met afstandsbediening en diverse opblaasbare anaal vibrators. We hebben bij elk product vermeld op welke batterijen deze werkt en je kunt bij elke vibrerende buttplug batterijen bijbestellen als deze niet worden meegeleverd.

EEN BUTTPLUG SCHOONMAKEN

Hoe je je buttplug schoonmaakt is afhankelijk van het materiaal waar deze van gemaakt is. Hygiëne is enorm belangrijk, zeker bij anale sextoys waar andere bacteriën aan blijven zitten dan vaginale of orale sextoys. 

Was je buttplug eerst af met warm water. Spuit vervolgens wat toycleaner op je plug en laat dit een paar minuutjes intrekken. Dep dan de anaal plug goed schoon en droog met een schone doek. Dit is de meest grondige manier. Toycleaner is speciaal gemaakt om seksspeeltjes schoon te houden. Maak je sextoy voor en na elke sessie schoon.

Als een buttplug op een andere manier schoongemaakt moet worden, vermelden wij dit in de beschrijving van het product. Je kunt toycleaner bij elke anaal seksspeeltje rechts en onder het artikel meebestellen.

EEN BUTTPLUG KOPEN

Ben je klaar voor spannende anale prikkels? Bestel dan een buttplug online bij Nooitmeersaai! We hebben een groot aanbod anaal toys en glijmiddelen om geweldige anale penetratie mogelijk te maken. Bij sextoys is anonimiteit en discretie essentieel. We zorgen er altijd voor dat je bestelling discreet wordt behandeld en vermelden een neutrale naam op de doos en op je bankafschrift. 

Naast een groot assortiment anaal hebben wij ook diverse vibrators, BDSM-artikelen en een uitgebreide drogisterij.

Let op! Alle sextoys kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg er dus voor dat de buttplug bij je past en koop niet in één keer een te grote anaal plug. Lees de beschrijving van het artikel goed door voor je een buttplug koopt.

Als je je nieuwe anaal plug hebt gekocht zorgen we dat je pakket discreet en anoniem bij jou wordt bezorgd. We versturen je bestelling in een neutrale doos. Onze naam komt niet op je bankafschrift en het verzendetiket te staan.

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!