BONDAGE SETS

In één keer alle sextoys in huis om een hele nieuwe kant van jezelf en die van je partner te ontdekken. Met een bondageset kun je de macht opeisen of uit handen geven. Bondagekits met een zweepje, ball gag, kieletaar, handboeien, enkelboeien, blinddoek, bondagetouw en nog veel meer.

Wat is een bondage set?

Een bondage set is een samenstelling van sextoys uit de wereld van BDSM, speciaal samengesteld om koppels kennis te laten maken met het verruimen van hun seksleven. Met de sextoys uit de bondage sets kun je de macht opeisen of uit handen geven. Meestal bevatten onze bondagesets rond de 10 sextoys. De bondage sets zijn samengesteld rond een bepaald thema / design. Zo hebben we een complete bondagekit met tijgerprint en sets met rode, paarse of zwarte accenten. Zeker bij BDSM is het uiterlijk van de speeltjes belangrijk, want de sfeer eromheen bepaalt de emoties van de beoefenaar voor een groot deel.

Waaruit bestaan bondage sets?

Bondagesets bestaan zoal uit de volgende toys:

  • Handboeien / enkelboeien, om de bewegingsvrijheid te beperken;
  • Ball gags, om het spreken te ontnemen en speeksel te laten aanmaken;
  • Tepelklemmen, om de tepels te stimuleren / pijn te doen;
  • Zwepen / paddles, om pijn te veroorzaken op een plaats naar keuze;
  • Blinddoek, om je het zicht te ontnemen;
  • Dildo / buttplug, om je te penetreren of klaar te maken voor anale seks;
  • Bondagetouw, om te oefenen met het leggen van knopen.

Voor wie is een bondage set?

Een bondageset is in eerste instantie zeer geschikt voor beginners die de wereld van BDSM en bondage willen leren kennen en willen experimenteren. Het voordeel van een complete set is dat je alle sextoys direct in huis hebt voor een vaste prijs en elke avond iets anders kunt uitproberen. Een bondage set is de goedkoopste keuze. Je kunt er snel achter komen welk onderdeel van de bondage het meest bij jullie past.

Bondagesets voor beginners

Beginners kunnen dus prima uit te voeten met een bondage set. Voor beginners raden we de goedkopere sets aan. Als voorbeeld hebben we de 7-delige Master-Black bondagekit, die voor een zacht prijsje al verkrijgbaar is. De voordelige bondagekits zijn gemaakt van stof of kunstleer. Je kunt bondage sets voor beginners herkennen aan handboeien, enkelboeien of halsbanden die aan de binnenzijde van pluche zijn gemaakt.

Bondagesets voor gevorderden

Er kan een behoorlijk verschil zitten tussen bondagekits. Kijk je naar bondage sets voor gevorderden, dan valt op dat er veel vaker leer wordt gebruikt bij de hulpstukken en dat de binnenzijde niet van zachte materialen als pluche is gemaakt. Door het ontbreken van zachte materialen toont de dominante (de dom) geen genade voor de onderdanige (de sub). Bondagekits voor gevorderden zijn professioneler qua materiaal en afwerking en zijn iets hoger geprijsd.

Bondage spellen

Voor koppels die willen experimenteren met BDSM of die een spannend spel willen uitvoeren hebben we bondagespellen! Dit zijn populaire bondage sets van hoge kwaliteit met meer dan 10 hulpstukken. Zo hebben we bijvoorbeeld de Master & Slave bondage game in beige, paars en magenta: ideale spellen voor koppels die de beide rollen (de dom en sub) eens willen beleven. Een BDSM sexspel is bovendien een fantastisch cadeau voor je partner!

Veilig een bondage set gebruiken

Er zitten risico’s aan wanneer je een bondage set gebruikt. Zeker met bondagetouw. Over het algemeen is de kans dat je bekneld raakt groter bij bondagetouwen, maar de kans bestaat nog steeds. Als bepaalde lichaamsdelen opzwellen of blauw uitslaan is dat het signaal dat het bondagetouw of de boeien te strak zitten. Laat lichaamsdelen nooit meer dan een half uur bekneld zitten, anders bestaat er een kans op blijvende schade.

Wij vertellen onze klanten altijd dat ze voorzichtig moeten omgaan met BDSM toys. Het risico ligt immers altijd bij de gebruiker. Leer jullie (pijn)grenzen kennen en ga niet over je grens heen. Het zou zonde zijn als je de eerste keer te ver gaat en daardoor je nieuwe aankoop nooit meer gebruikt. Begin langzaam en bouw geleidelijk de intensiteit op. Bondage sets bevatten niet de meest heftige toys en zijn bedoeld om je wegwijs te maken in de wereld van BDSM.

Bondage sets onderhouden

Zoals bij elke sextoy raden we je aan deze voor en na elk gebruik grondig schoon te maken. Bondagesets zijn bij de goedkopere pakketten gemaakt van materialen als nylon of PU leer. De meer professionele bondagekits zijn van echt leer gemaakt.

Nylon kan gewoon in de wasmachine. Was nylon niet warmer dan 40 graden. Als je dit wel doet bestaat er een risico dat de stof gaat krimpen.

Bij bondagesets van leer moet je opletten met schoonmaken. Leer verliest snel zijn soepelheid en droogt uit als je het langdurig blootstelt aan water en zeep. Maak het oppervlak van het leer schoon met een doek gedrenkt in antibacteriële zeep (zonder het ingrediënt triclosan) en water. Dan verwijder je de meeste bacteriën, bloedsporen en andere lichaamsstoffen. Laat toys van leer zo lang mogelijk drogen aan de lucht. Let erop dat je leren toys niet te lang blootstelt aan zonlicht. Leer raakt in zonlicht gemakkelijk verweerd.

Is je BDSM-pakket gemaakt van een ander materiaal of is het niet duidelijk hoe de set onderhouden moet worden? Bekijk dan de instructies bij het product zelf.

Een bondage set kopen

Alle bondagesets koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai! We hebben alle bondagekits op voorraad. Ook vind je bij ons een groot aantal andere BDSM artikelen waarmee je een geweldige avond vol machtsspelletjes kunt beleven met je partner, dom of sub. Naast een uitgebreid assortiment BDSM hebben we een groot aanbod sextoys voor koppels en een uitgebreide drogisterij

Bij alle erotische artikelen is een discrete behandeling uiterst belangrijk. Onze medewerkers behandelen je pakket discreet en met de grootste zorg. We zorgen ervoor dat de naam van onze website niet op de buitenzijde van je pakket voorkomt en ook niet op je bankafschrift te zien is.

Let op! Alle sextoys, inclusief soft bondage toys, kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk verplicht i.v.m. hygiënevoorschriften. Wees er daarom helemaal zeker van dat het product bij je past en lees goed de beschrijving van het artikel door.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!