MASSAGE

Verras je vriend, vriendin of partner met een sensuele massage! We hebben een breed assortiment massage producten om je altijd te kunnen voorzien van de massageolie, massagekaars of massagekit die jij nodig hebt! Bekijk hieronder de categorieën.

Wat is massage?

Massage is een eeuwenoude manier van genezen en opwinden. Het gaat uit van aanrakingen, spanning, beweging en trilling met het doel de spieren te laten ontspannen. Massage werd vroeger alleen voor medische doeleinden gebruikt, maar vandaag de dag ook voor spannende avonden met je partner. Er bestaan veel verschillende producten die bij erotische massage horen.

Massageolie

Wil je beginnen aan een spannende vrijpartij? Massageolie zorgt ervoor dat de spieren losser worden en dat de gemasseerde zich meer ontspannen voelt. Wij hebben massageolie in allerlei geuren als rozen, vanille, perzik en lavendel. Massageolie is olie die heel makkelijk uitsmeert en over de huid glijdt.

Bij erotische massage wordt er veel aandacht besteed aan de gevoelige plekjes van het lichaam. Dit maakt je spannende avond een stuk aangenamer en zorgt voor een opwindend voorspel. Bij Nooitmeersaai vind je massageolie in allerlei smaken, als aardbei, vanille, kers, aloë vera en ananas. 

Bovendien hebben we massageolie die ook als glijmiddel gebruikt kan worden. Dit staat aangegeven in de titel van de olie.

Massagekaarsen

Geniet van spannende massagekaarsen! Een massagekaars is een kaars met een prettige geur. Eenmaal gesmolten wordt het kaarsvet een massageolie op jouw huid of die van je partner. Een massagekaars maakt de huid zijdezacht. Door de lage smelttemperatuur zorgt de kaars niet voor huidirritatie.

Een massagekaars moet ongeveer 15 minuten branden, zodat de was smelt. Daarna kun je de gesmolten was direct gebruiken op een temperatuur van ongeveer 40 graden.

Massagekits

Geef je seksleven een nieuwe dimensie: verras je partner, vriend of vriendin met een massagekit! Leuk om te krijgen en te geven. We hebben prachtig vormgegeven massage kits in diverse geuren en kleuren voor sensuele en erotische avonden. In onze massage cadeausets kunnen leuke artikelen zitten als massageolie, glijmiddel, een kietelaar, massagekaarsen, massagepoeder, crème en speelkaarten.

Massage producten kopen

Ben je op zoek naar een leuke massageolie, massagekaars of massagekit? Alles voor massage koop je bij Nooitmeersaai! Masseer de huid van je partner en laat zijn of haar huid geweldig ruiken. Bovendien kun je bij ons terecht voor al je sextoys, glijmiddelen, condooms, BDSM producten en andere sexproducten. 

Let op! Massagemiddelen kunnen niet geretourneerd worden. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg dat je 100% zeker bent dat het product bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!