ALLE REMOTE VIBRATORS

Bestuur je vibrator met de hand of laat je partner dit doen voor stimulatie van je erogene zones! Een vibrator met afstandsbediening is een spannende sextoy met vaak meerdere trilstanden of trilpatronen.

Wat is een vibrator met afstandsbediening?

Een vibrator met afstandsbediening is een trillende sextoy voor vrouwen of mannen die je op afstand kunt bedienen met een remote. Vaak hebben remote vibrators meerdere trilstanden of trilpatronen die je met de afstandsbediening kunt bepalen. 

Voor wie is een remote vibrator?

Dit kan voor iedereen zijn die graag eenvoudige bediening van de vibrator wenst. Vaak is een remote control vibrator een leuk seksspeeltje voor koppels, omdat één de vibrator kan bedienen en zo de partner kan stimuleren. De normale vibrators met afstandsbediening worden vrijwel alleen door vrouwen gebruikt, maar ook hebben we vibrerende buttplugs met een afstandsbediening die door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt.

Welke soorten vibrators met afstandsbediening zijn er?

Er zijn best wat soorten remote vibrators. Hieronder leggen we je er een paar uit.

Realistische vibrator met afstandsbediening

De realistische vibrator met afstandsbediening is een variant van de vibrator die precies na is gemaakt om een echte penis te simuleren. Door dit te combineren met een afstandsbediening kan de vrouw worden gepenetreerd terwijl de ander de trillingen bepaalt. We hebben bijvoorbeeld een simpele realistische vibrator met afstandsbediening voor een lager budget. Ook hebben we een vibrator met auto-erect functie voor de meest realistische ervaring.

App vibrator

Een vibrator met app is een remote vibrator die niet met een traditionele afstandsbediening wordt bestuurd, maar met een app op je telefoon. Het wordt ook een smartphone vibrator genoemd. Vaak hebben vibrators op een app uitgebreidere mogelijkheden dan gewone afstandsbedieningen. Je kunt kiezen voor trilpatronen, zelf patronen maken en opslaan en de intensiteit bepalen.

Vibrerende buttplug met afstandsbediening

Een vibrerende buttplug met afstandsbediening is een anale sextoy die je met een remote bedient en waarmee je de zenuwen van de anus stimuleert. Het bekende merk Mr. Play heeft een aantal remote buttplugs gemaakt waarmee je anaal kan worden gestimuleerd en dit zelf kunt bedienen.

Duo vibrator met afstandsbediening

De duo vibrator is een vibrator voor koppels die de vrouw aan de bovenzijde van de vagina zet om de clitoris te stimuleren. De dunne onderzijde gaat in de vagina, waardoor de man nog kan penetreren en ondertussen de vibraties voelt. De duo vibrators van Satisfyer kunnen via een app op afstand bestuurd worden.

Hoe gebruik je een remote vibrator?

Wanneer je een vibrator met een afstandsbediening hebt gekocht kan het even lastig zijn om je nieuwe seksspeeltje voor de eerste keer te gebruiken. Voor de eerste keer hebben we een klein stappenplan.

  1. Zorg ervoor dat je vibrator en remote beiden van stroom zijn voorzien. De meeste worden opgeladen met een USB-kabel en hebben een afstandsbediening op batterijen. Je zult de vibrator bij de eerste keer even aan het stopcontact moeten zetten.
  2. Neem een comfortabele positie aan. Dit is afhankelijk van het type remote vibrator. Is het een vibrator met een zuignap, dan kan dit doggystyle tegen de muur zijn. Is het een vibrerende buttplug, dan kan het onderuitgezakt op bed zijn of op je zij. Zorg dat je ontspannen bent en dat niet zomaar iemand binnen kan komen.
  3. Breng glijmiddel op je vibrator met afstandsbediening aan en ook op je vagina of anus. Veel remote vibrators zijn gemaakt van siliconen. Bij siliconen sextoys is het onverstandig om glijmiddel op siliconenbasis te nemen: dit kan het seksspeeltje poreus maken en onherstelbaar beschadigen. We raden je glijmiddel op waterbasis aan.
  4. Zet de vibrator aan met de afstandsbediening wanneer je dit nog niet gedaan hebt. Neem de tijd en experimenteer met alle vibratiestanden. Veel remotes hebben meerdere vibratiestanden en intensiteiten.
  5. Ben je klaar, dan raden we je aan de vibrator direct te reinigen. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Hoe moet je een vibrator met afstandsbediening onderhouden?

De manier waarop je een vibrator afstandsbediening schoonmaakt verschilt niet zoveel van het reinigen van andere soorten vibrators. Je vagina of anus zijn beiden enorm gevoelige plekjes en ook kwetsbaar. Het onderhoud van sextoys is essentieel voor jouw gezondheid en de levensduur van het speeltje. Daarom is het verstandig al je sextoys voor en na elke keer schoon te maken.

De afstandsbediening kan ongemerkt een oppervlak zijn waar stofjes of vuiltjes zich kunnen ophopen. Het is onverstandig om je hand bij je vagina of anus te begeven nadat je net de afstandsbediening aangeraakt hebt. We raden je aan eerst even een tissue over de remote te halen voor je ‘m aanraakt.

Als je sextoy werkt op batterijen, verwijder deze dan voor je ‘m reinigt. De meeste vibrators worden op de volgende manier schoongemaakt. Spoel je vibrator af onder de kraan zonder dat je geparfumeerde zeep gebruikt totdat je geen lichaamsstoffen of andere vuiltjes meer ziet. Spuit daarna wat toycleaner op de remote vibrator en laat dit een minuutje intrekken. Hierna kun je ‘m schoonwrijven met een droog en schoon doekje. Je kunt toycleaner rechts bij elk artikel meebestellen.

Een remote vibrator kopen

Een vibrator met afstandsbediening is één van de spannendste sextoys, zeker als je de remote weggeeft aan je partner! Een remote vibrator koop je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. Als je een andere ervaring zoekt kun je gaan voor een luchtdrukvibrator, een speeltje dat de clitoris verwent met luchtpulsen. 

Wanneer je een vibrator op afstandsbediening hebt gekocht is het belangrijk dat deze bij je aankomt zonder dat iemand anders dit doorheeft. We verpakken je bestelling in een neutrale doos en laten onze naam niet terugkomen op het verzendetiket. Op je bankafschrift zul je een neutrale naam zien.

Let op! Alle seksartikelen kunnen vanwege wettelijke bepalingen helaas niet worden geretourneerd. Verkeerde bestellingen proberen we zo veel mogelijk te voorkomen door je de meest complete informatie te geven bij elk product.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!