PENISPOMPEN

Maak je erectie groter en wek je erectie eenvoudig op. Een penispomp is een product dat steeds populairder wordt. De penis wordt extra dik en veel gevoeliger omdat je de bloedvaten verwijdt. In ons assortiment vind je penispompen met een handpomp en elektrische penispompen. Op de penispomp vind je een meetlat om altijd te zien hoe lang je jongeheer inmiddels is.

Wat is een penispomp?

Een penispomp is een sextoy die je om je penis plaatst met als doel de penis groter en stijver te maken. Bovendien kun je een vacuümpomp gebruiken als je last hebt van erectieproblemen. Het is in essentie een plastic huls, die je strak om de penis zet. De bloedvaten worden afgekneld op het moment dat de pomp vacuüm zuigt. Als je de penis oppompt met de handpomp of elektrische penispomp worden de bloedvaten verwijd en kan er dus meer bloed naar je penis.

Hoe gebruik je een penispomp?

Een penispomp is eenvoudig in gebruik. Hoe je dit doet is afhankelijk van het type penis pomp dat je hebt. Verdeel een klein beetje glijmiddel over de rand en plaats ‘m daarna compleet over de penis. Afhankelijk van de soort penispomp kun je ‘m met de handpomp of automatisch bedienen. De koker zuigt zich vacuüm. Penispompen zijn veilig als je deze niet te lang gebruikt en de druk niet te veel opvoert. 

Om beschadigingen aan de penis te voorkomen raden we je aan een penispomp maximaal 20 minuten te gebruiken. Enkele penispompen melden op de verpakking dat deze maximaal 15 minuten achtereen gebruikt kan worden. Gebruik geen penispomp als je penis pijnlijk is of als je last hebt van huidirritatie. Stop de sessie meteen als je pijn krijgt als je een penispomp gebruikt. Lees altijd de gebruiksaanwijzing goed door.

Welke penispomp soorten zijn er?

De meest verkochte penispompen zijn die met een handpomp en met een elektrische pomp. Enkele hebben een drukmeter erop, die meten hoeveel druk (bar) de pomp heeft als je penis erin zit. Anderen hebben een afstandsbediening of drukknoppen op het uiteinde. Als je je penis in de penispomp hebt gedaan en deze zich vacuüm heeft gezogen, is het gebruik eenvoudig. 

We hebben penispompen tot maar liefst 32 cm lengte, dus ook voor de langste penis hebben wij een geschikte penis pomp verkrijgbaar.

Een penispomp schoonmaken

Het schoonmaken van een penispomp is eenvoudig. Was eerst de pomp af met warm water. Spuit vervolgens wat toycleaner op je penispomp en laat dit een paar minuutjes intrekken. Dep ‘m daarna goed droog en schoon met een schone doek. Dit is de meest grondige manier. Toycleaner is een substantie die speciaal gemaakt is voor het onderhoud van sextoys. Maak je seksspeeltjes altijd voor en na elke sessie schoon. Ook wanneer je een speeltje niet gebruikt en hebt opgeruimd kan deze vies worden.

Als een penispomp op een andere manier moet worden schoongemaakt, vermelden wij dit bij het product zelf. In sommige gevallen staan er op de verpakking instructies. Je kunt toycleaner bij elke penis pomp rechts en onderaan meebestellen.

Een penispomp kopen

Wil je een langere penis en een stevige erectie? Koop dan een penispomp. Deze koop je snel en eenvoudig bij Nooitmeersaai. In onze webshop vind je bijna alle seksproducten die momenteel op de markt zijn. We hebben een ruim aanbod sextoys voor mannen om je seksleven geweldig te maken. Naast sextoys voor mannen hebben wij ook een groot aanbod voor anaal, kuisheidsgordels (hoofdzakelijk voor mannen) en een uitgebreide drogisterij

Bij elk product dat met seks te maken heeft is een discrete behandeling het meest belangrijk. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat je bestelling discreet en anoniem wordt verpakt en verzonden. We vermelden onze naam niet op de doos en op je bankrekening. Hier staat een neutrale naam.

Let op! Een penispomp en andere sextoys kunnen niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!