Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij Nooitmeersaai.nl kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Creditcard (Maestro, Mastercard)
  • AfterPay
  • Bancontact / MisterCash
  • Vooruitbetaling per bank

iDEAL

Met iDEAL kun je je bestelling online betalen via je eigen bank. Dit werkt eenvoudig, snel en veilig. Bij het afronden van je bestelling selecteer je de betaaloptie iDEAL en vervolgens kies je je eigen bank. Je wordt automatisch doorverwezen naar de betaalomgeving van de bank. Na het inloggen hoef ja alleen de betaling nog te bevestigen. Betalen via iDEAL is gratis.

PayPal

Je kunt je bestelling afrekenen met de online betaalservice PayPal. Als je kiest voor deze betaalmethode, dan word je doorgestuurd naar de website van PayPal. Na het inloggen betaal je door de bestelling te bevestigen. Betalen met PayPal is veilig en simpel. PayPal biedt aankoopbescherming. Als je een product niet ontvangt, dan kun je een claim indienen en vervolgens zorgt PayPal dat je je geld terugkrijgt.

AfterPay – achteraf betalen

Met AfterPay kun je de producten die je hebt besteld achteraf betalen. AfterPay voert een gegevenscontrole uit ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen. Als je verzoek wordt goedgekeurd, wordt je bestelling verzonden. Na ontvangst van je bestelling krijg je per mail een digitale factuur van AfterPay. Je hebt 14 dagen de tijd om aan deze factuur te voldoen. Bij Nooitmeersaai kun je tot een bedrag van €500 met AfterPay betalen.

Creditcard

Het is mogelijk om met een creditcard te betalen. We accepteren Maestro en Mastercard. Je creditcardgegevens worden in een beveiligde omgeving verstuurd. Het bedrag wordt pas afgeschreven nadat je bestelling is verzonden. Voor het betalen met een creditcard worden er 3% transactiekosten op het totaalbedrag van uw bestelling gerekend. 

Bancontact / Mister Cash

Klanten uit België kunnen online afrekenen met Bancontact / Mister Cash. Dit werkt veilig en snel. Je wordt doorverwezen naar de online omgeving van je bank en je betaalt vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact / Mister Cash is gratis.

Vooruitbetaling per bank

Als je kiest voor vooruitbetaling per bank, dan dien je het totaalbedrag over te maken naar de bankrekening van Nooitmeersaai. Vermeld bij het overmaken je ordernummer. Het ordernummer vind je in de orderbevestiging die je per mail hebt ontvangen. Je bestelling wordt verstuurd zodra je betaling is bijgeschreven. Vooruit betalen per bank is gratis.

 

Bankgegevens
Tenaamstelling: Business-today
IBAN: NL33 RABO 0356 6767 06
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U