FISTING DILDO'S

Een fisting dildo is een prachtig seksspeeltje om vuistneuken werkelijkheid te maken. Geniet van deze grote dildo en verleg je grenzen. Elke keer weer!

Wat is een fisting dildo?

Een fisting dildo, ofwel vuist dildo, is een sextoy die meestal groter is dan 25 centimeter. Fisting is een vorm van erotiek waarbij de gehele hand wordt ingebracht in de vagina of anus. Fisting dildo’s spelen hierop in door de vorm van een vuist of hand met alle vingers naar elkaar toe. In veel gevallen bevatten fisting dildo’s een onderarm om de dildo zo realistisch mogelijk te maken. 

Voor wie is een fisting dildo?

Vuist dildo’s kunnen zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt en voor penetratie van de vagina of anus. Ze zijn gemaakt voor de meer ervaren gebruikers van seksspeeltjes. Als je een liefhebber bent van vuistneuken is een fist dildo natuurlijk een goede optie. Ben je al dildo’s gewend van een redelijk formaat, dan kan een vuist dildo de volgende stap zijn. Wanneer je fisting wilt proberen, is het verstandig om eerst te beginnen met een fisting dildo. Dit komt omdat een echte hand nagels en soms wondjes kan hebben die binnenzijde van de vagina of anus kan aantasten.

Een fisting dildo gebruiken

Glijmiddel, glijmiddel en wat meer glijmiddel.

Een fisting dildo is een groot seksspeeltje waarvan de vorm en de grootte kan variëren, maar waar je zeker van kunt zijn dat de sextoy de 25 centimeter haalt. Een vuist dildo vult je meer op dan andere dildo’s. Als je voor de eerste keer een fist dildo gaat gebruiken, is het verstandig hier rustig de tijd voor te nemen. Ga rustig liggen in een voor jou comfortabele positie. Breng glijmiddel ruim aan op de vuist en op je vagina of anus. Zorg dat je voorbereid bent op een groter formaat, door eerst zelf wat vingers of een andere grote dildo te gebruiken.

Wees ontspannen en ram je fisting dildo niet meteen je lichaamsopening in. Iedereen heeft zijn of haar grenzen en een vuist dildo is een sextoy waar je snel over je grens kunt heengaan. Doe het geleidelijk aan en ga steeds een klein beetje verder / dieper als je zelf het gevoel hebt er klaar voor te zijn. Zorg ervoor dat niemand zomaar binnen kan komen lopen als je je vuist dildo aan het uitproberen bent.

Fisting dildo’s zijn meestal gemaakt van (ftalaatvrij) PVC of van siliconen. Dit zijn materialen die licht buigzaam zijn en goed glijden. Door dit te combineren met een ruime hoeveelheid glijmiddel kun je ‘m inbrengen. Als je fist dildo gemaakt is van siliconen, raden we je af dit te combineren met glijmiddel op siliconenbasis. Dit kan het materiaal onherstelbaar beschadigen en poreus maken. Gebruik bij siliconen seksspeeltjes glijmiddel op waterbasis.

Een fisting dildo onderhouden

Een grote dildo als een fisting dildo is best eenvoudig te reinigen. Onderhoud is essentieel; voor je eigen gezondheid en voor de levensduur van het speeltje. We raden je aan de vuist dildo voor en na elke sessie grondig te reinigen. Dit komt omdat iedere sextoy toch vuiltjes kan aantrekken, zelfs wanneer je deze afgesloten hebt opgeborgen. Dit doe je zo:

Spoel de fisting dildo af onder de kraan. Gebruik geen geparfumeerde zeep: dit kan schadelijke stoffen bevatten voor je vagina of anus. Wanneer je geen vuil, stof en lichaamsstoffen meer ziet kun je toycleaner gebruiken. Spuit toycleaner op je fist dildo en laat dit een minuutje intrekken. Maak ‘m daarna goed droog en schoon met een schone zoek of tissue. Toycleaner is een middel waarmee je erotische artikelen schoonmaakt.

Een fisting dildo kopen

Een fisting dildo is een speeltje voor de meer ervaren gebruikers van sextoys. Het kan een prachtige opvolger zijn van je normale dildo! Je kunt een vuist dildo snel een eenvoudig online bestellen bij Nooitmeersaai. Ook hebben we een groot aanbod andere dildo’s

Uiteraard zorgen we ervoor dat je bestelling discreet verloopt. Je pakket wordt verzonden in een neutrale doos. Op het verzendetiket staat onze naam niet e op je bankafschrift komt een neutrale naam te staan, zoals Business-today.

Let op! Alle sextoys, inclusief fisting dildo’s, kunnen helaas niet geretourneerd worden. Dit is wettelijk bepaald n.a.v. hygiënevoorschriften van de gezondheidsinspectie. We proberen foute bestellingen te voorkomen door bij elk product volledige informatie te geven.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!