DILDO ACCESSOIRES

Wil je je dildo of andere sextoy opbergen? Met een dildo accessoire als een toybag neem je je seksspeeltje overal mee naartoe! Bekijk ze hieronder.

Wat zijn dildo accessoires?

Een dildo accessoire is een hulpmiddel waarin je je dildo ongemerkt kunt opbergen. Je dildo is één van je beste en lekkerste vrienden. Met een dildo accessoire kun je de dildo goed opbergen zodat je ‘m overal mee naartoe kunt nemen zonder dat dit opvalt. En het leuke is dat de toybags uit ons assortiment er ook nog eens leuk uitzien!

Toybag

De toybag is het meest gebruikte dildo tasje. Een toybag is een opbergzakje voor je sextoys. Ze zijn groot genoeg voor de meeste seksspeeltjes en dan kun je er een toycleaner of glijmiddel bij doen. Let hierbij op het formaat van de dildo tas.

Soorten toybags

De Wow Wow Wow dildo opbergtas is gemaakt van siliconen en heeft afmetingen van 16,5 cm (lengte), 11 cm (hoogte) en 2,5 cm (breedte). Vrijwel elke vibrator of dildo tot 18 cm zal passen in het sextoy tasje. De Wow Wow Wow opbergtas voor dildo’s is roze, waterdicht en heeft een rits aan drie zijden.

De Happy Happy Happy dildo bag is gemaakt van siliconen en heeft ruime afmetingen van 25,5 cm (lengte), 18 cm (hoogte) en 4,5 cm (breedte). Bijna elke vibrator of dildo tot 27 cm zal passen in de toy bag. De Happy Happy Happy dildo box is paars, waterdicht en heeft een rits aan drie zijden.

De Love Love Love dildo accessoire is gemaakt van siliconen en heeft ruime afmetingen van 25,5 cm (lengte), 12 cm (hoogte) en 4,5 cm (breedte). Veel vibrators of dildo’s tot 25 cm zullen passen in de toybag. De Love Love Love dildotas is zwart, waterdicht en heeft een rits aan drie zijden.

De Love to Love secret box is een grote en luxe opbergdoos voor je dildo of vibrator. Het heeft een ruime inhoud van 30 cm (lengte) en 13 cm (hoogte / breedte). Dit zorgt ervoor dat bijna alle seksspeeltjes in de doos passen. De Love to love secret box is zwart, gemaakt van fluweel en bevat een cijferslot die wordt meegeleverd. Hij heeft een rits aan drie zijden.

Een dildo accessoire / toybag schoonmaken

Je hoeft de toybag niet per se schoon te maken als je de dildo of vibrator al schoongemaakt hebt voor je ‘m in de opbergtas doet. Wil je de toybag toch wassen? Dan raden we je aan de schoonmaakinstructies te volgen die we bij het artikel hebben gezet. Sommige dildo accessoires zijn gemaakt van siliconen en andere van ABS / kunststof, nylon of fluweel.

Een dildo accessoire / toybag kopen

Wil je je vibrator of dildo meenemen in een prachtig tasje zonder dat iemand weet dat er een seksspeeltje in zit? Dan moet je een toybag hebben! Een dildo accessoire / toybag kopen doe je snel en eenvoudig online bij Nooitmeersaai. We hebben alle dildo tasjes direct op voorraad. Hiernaast hebben we een grote hoeveelheid producten voor bij dildo’s zoals glijmiddel en toycleaner die je kunt meebestellen.

Na het bestellen van je nieuwe dildo opbergzak zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd. Hierbij is discretie heel belangrijk. We verzenden je pakket in een neutrale doos zonder opdruk. Op het verzendetiket en je bankafschrift plaatsen we onze eigen naam niet maar zie je een neutrale naam terug, zoals Business-Today. Je kunt ervoor kiezen het pakket te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!