EIKEL VIBRATORS

De eikel is één van de meest gevoelige plekjes van het mannelijk lichaam. Stimuleer je eikel met een eikel vibrator, een sextoy voor mannen die je geweldige orgasmes bezorgt.

Wat is een eikel vibrator?

De eikel is een gevoelig plekje en bevat duizenden zenuwuiteinden. Een eikel vibrator speelt hierop in door de eikel te stimuleren met opwindende vibraties. In wezen is een eikelvibrator een kap die je over de eikel zet en die je vervolgens zelf met trillingen bestuurt. Een eikelvibrator wordt ook eikelstimulator genoemd en is een sextoy die steeds populairder aan het worden is - en niet alleen omdat sextoys voor mannen überhaupt in de lift zitten! Ze worden ook steeds populairder omdat het een seksspeeltje is waarbij een orgasme gegarandeerd is.

Een vibrator voor mannen

Een vibrator is voor vrouwen heel normaal. Bijna iedere vrouw heeft wel één of meerdere sextoys in het nachtkastje liggen. Voor mannen is dit lange tijd een onderwerp geweest waar een taboe op heerst. En nog steeds zal een man niet aan de grote klok hangen dat ook hij een vibrator in huis heeft. Echter is het aanbod vibrators voor mannen bijna net zo groot. Een eikel vibrator is een voorbeeld van een vibrator voor de man die wellicht iets minder bekend is dan een cockring of een masturbator, maar waar een man zich niet voor hoeft te schamen.

Een taboe op sextoys?

Daar kunnen we kort over zijn: dat is in de afgelopen tijd steeds meer achter ons gelaten. Zeker na het verschijnen van de boeken- en filmreeks Fifty Shades is er een massale omslag gekomen als het gaat over nadenken en communiceren over je seksleven en sextoys. Ook steeds meer mannen ontdekken het genot van een sextoy. Mannelijke sextoys zijn echt een geweldige toevoeging aan het seksleven van de man. Het orgasme wordt sterker en door de trilfunctie van de eikel vibrator krijg je een stimulatie die je met alleen handwerk niet zal kunnen bereiken.

Is een eikelvibrator hetzelfde als een masturbator?

Een masturbator is de wat meer bekende sextoy voor mannen. Deze ben je waarschijnlijk wel eens tegengekomen of misschien heb je er eentje in je nachtkastje liggen. Een eikelvibrator lijkt hetzelfde door de vorm en de toepassing, maar is in het gebruik en qua gevoelens heel anders. Masturbators omvatten en stimuleren de hele penis waar de eikel vibrator alleen de gevoelige top masseert. Door de trillingen van de eikel stimulator stimuleer je slechts één deel van de penis, maar deze gevoelens zijn wel sterker geconcentreerd.

Als je al een masturbator hebt kan het ook opwindend zijn om eens een eikel vibrator te proberen en deze af te wisselen. Het gevoel wat beide sextoys je geven is namelijk compleet anders.

Hoe gebruik je een eikel vibrator?

Een eikel stimulator is gemaakt van een zacht materiaal dat ook erg flexibel is; vaak ABS (plastic) en/of siliconen. Dit is logisch, aangezien de eikel één van de meest gevoelige plekjes is. Eikel vibrators worden gemaakt in one size en zijn stretch: ze zullen zich vormen naar de eikel in kwestie. De eikel vibrator plaatsen is eenvoudig: deze schuif je over de eikel heen en dan blijft deze zitten. Er zijn eikel vibrators die echt alleen de bovenzijde van de dop bereiken en waarbij het aanbrengen wat lastig kan zijn. 

Je kunt glijmiddel gebruiken wanneer je merkt dat de binnenzijde iets stroef aanvoelt. Omdat de meeste eikel vibrators van siliconen zijn gemaakt moet je oppassen met glijmiddel. Gebruik geen glijmiddel op siliconenbasis bij sextoys die gemaakt zijn van siliconen: dit kan het speeltje poreus maken en het materiaal onherstelbaar beschadigen. Gebruik bij een eikelvibrator glijmiddel op waterbasis. Deze kun je bij de producten rechts meebestellen.

Een eikel vibrator onderhouden

Bij een eikel vibrator maakt een zeer gevoelig en kwetsbaar plekje van het mannelijk lichaam direct contact met de sextoy. Hygiëne is daarom enorm belangrijk. We raden je aan alle sextoys voor én na elk gebruik grondig te reinigen om vuiltjes en stofjes geen kans te geven en de levensduur van je seksspeeltje te verlengen. Een eikel vibrator schoonmaken doe je op de volgende wijze:

Was de eikel vibrator onder de warme kraan totdat je geen lichaamsstoffen en vuiltjes meer ziet. Spuit daarna wat toycleaner op het speeltje en laat dit even intrekken. Wrijf de eikel stimulator daarna goed schoon en droog met een schone doek. Toycleaner is een vloeibare substantie die is gemaakt om sextoys grondig schoon te maken. Je kunt toycleaner rechts bij elke eikel vibrator meebestellen.

Een eikel vibrator kopen

Een eikel vibrator koop je snel online bij Nooitmeersaai! We hebben alle eikel stimulators voordelig aangeboden en direct op voorraad. Voor 3 uur ‘s middags besteld = dezelfde werkdag nog verzonden. Ook hebben we een heleboel andere sextoys voor mannen die je zeker eens uit moet proberen. 

Als je een erotisch artikel hebt gekocht, is het belangrijk dat dit discreet wordt afgehandeld. Je pakketje wordt bezorgd in een neutrale doos waar de naam van Nooitmeersaai niet op te zien is en op je bankafschrift staat een neutrale naam. Wel zo handig als je niet wilt dat iedereen zomaar weet wat je besteld hebt.

Alle sextoys kunnen vanwege hygiënevoorschriften niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald. Wees er dus zeker van dat de eikel vibrator bij je past.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!