LUCHTVIBRATORS

Zoek je een vibrator, maar wil je ook een keer iets anders proberen? Dan is een luchtdruk vibrator wellicht wat voor jou. Luchtdrukvibrators werken met een innovatieve vacuümtechniek! Je kunt het ‘zuigmondje’ op je clitoris plaatsen en genieten van tintelende druk. Bekijk hieronder onze vibrators met luchtdruk stimulatie.

Wat is een luchtdruk vibrator?

Een luchtdrukvibrator is een vibrator die niet werkt met vibratiestanden en trillingen, maar met stimulatie waarmee je geen contact hoeft te maken met de huid. Luchtdrukvibrators maken gebruik van pulsaties die je clitoris stimuleren. Er zijn luchtdrukvibrators met meerdere pulsatiestanden en waarbij je zelf kunt instellen wat voor pulsaties je krijgt. Je kunt ze zelfs vinden met een app!

Waarom een luchtdruk vibrator?

De meeste vrouwen ervaren het meeste genot door de stimulatie van hun clitoris. Als dit voor jou ook zo is, dan moet je een luchtdrukvibrator hebben. Deze zijn er enkel op gericht om je clitoris te stimuleren en niet voor penetratie of je G-spot. Alle luchtdruk vibrators hebben een ‘mondje’ die zachtjes de clitoris naar binnen zuigt. Wanneer je clitoris is bedekt door de opening komen er luchtdrukgolven vrij die voor een aangenaam effect zorgen.

Luchtdruk vibrators van topmerken

Bij Nooitmeersaai hebben we luchtdrukvibrators van topmerken verkrijgbaar. Voel je veilig en vertrouwd met merken die je al kent. We hebben een groot aanbod voor elke vrouw die wel eens stimulatie door luchtdruk wil proberen.

Satisfyer

Satisfyer is het bekendste merk als het gaat om luchtdrukvibrators. Dit merk staat bekend om hun betaalbare prijzen en de diversiteit in hun producten. De luchtdrukvibrators van Satisfyer hebben een bescheiden formaat en zijn dus eenvoudig mee te nemen zonder dat dit veel opvalt.

Lelo

Lelo is een hoogwaardig merk dat sextoys en condooms produceert. Het meest bekend is dit merk door hun Lelo HEX condoom met een gevoelig zeshoekig patroon. Echter heeft Lelo ook luchtdruk stimulators, die zijn onderscheiden met een award voor het prachtige design.

Zalo

Luchtdrukvibrators zijn er niet alleen voor je clitoris! Het merk Zalo heeft speciale ‘Pulsewave’ G-spot vibrators uitgebracht die met hetzelfde principe werken als normale luchtdruk toys. Deze hebben een ergonomisch ontwerp om beter bij je G-spot te komen dan normale rechte vibrators.

Een luchtdruk vibrator onderhouden

De meeste luchtdrukvibrators werken met een oplaadbare USB-kabel, die we meeleveren. Sluit de oplaadkabel aan op de achterzijde. Meestal kun je op de doos vinden hoe lang je ermee doet nadat je ‘m volledig hebt opgeladen.

Je kunt het siliconen zuigmondje makkelijk verwijderen en reinigen. Doe dit met toycleaner. Laat je luchtdruk vibrator niet opdrogen in de zon: dit kan schadelijk zijn voor het speeltje. Als je ‘m schoonmaakt met toycleaner, laat dit dan een paar minuutjes intrekken en wrijf je speeltje schoon met een schone doek.

Een luchtdruk vibrator kopen

Een luchtdrukvibrator koop je bij Nooitmeersaai! We hebben een groot aanbod van topmerken en in diverse kleuren en maten. Luchtdruk vibrators worden steeds populairder en steeds vaker online verkocht. Anonimiteit en discretie is bij sextoys enorm belangrijk. We zorgen ervoor dat je bestelling uiterst discreet wordt behandeld en vermelden een neutrale naam op je bankafschrift.

Bij ons kun je terecht voor al je glijmiddelen, sextoys, condooms en andere seksproducten. We verkopen alleen glijmiddelen van de beste merken, als Satisfyer, Lelo en Zalo. 

Let op! Luchtdruk vibrators kunnen niet geretourneerd worden. Dit is wettelijk bepaald i.v.m. hygiënevoorschriften. Zorg dat je 100% zeker bent dat het product bij je past. Lees de beschrijving en specificaties goed door voor je een aankoop doet.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!