STRAP-ON DILDO'S VOOR KOPPELS

Introduceer een strap-on in de slaapkamer en verras je partner met een harnas en strapon dildo! Bekijk hieronder het assortiment.

Wat is een strap-on?

Een strapon is een voorbinddildo voor koppels. De strap on is bij lesbische koppels het meest populair, maar ze zijn niet alleen voor twee vrouwen geschikt. Je echtgenoot penetreren is tegenwoordig niet raar meer: pegging geeft de vrouw veel meer macht tijdens de seks.

Strapon voor koppels

Verwen je vriendin met een strapon of ga voor een spannende pegging sessie! Verbind het strap-on harnas met een strap on dildo en introduceer jezelf als een penetreerder in de slaapkamer. Elk koppel kan vanaf nu een strapon gebruiken om de rollen eens om te draaien.

Een strapon wordt niet alleen door vrouwen gedragen. Er bestaan speciale dildo’s met holle binnenzijde waar de man zijn erecte penis in kan plaatsen. Zo krijgt de penis veel meer volume. Het harnas zit stevig vast en belemmert de man niet. Holle strapons bestaan in allerlei formaten en kleuren zodat iedereen een geschikte strapon kan omdoen.

Hoe gebruik je een strapon?

Een strapon gebruiken is niet enorm moeilijk: ieder strapon harnas is namelijk eenvoudig verstelbaar. Het introduceren in de slaapkamer is vaak wel lastig. Dit is afhankelijk van het soort koppel dat je bent. Bij een lesbisch of homoseksueel koppel zal het veel eenvoudiger bespreekbaar zijn dan bij een heterokoppel. 

Op het moment dat je het bespreekbaar hebt gemaakt en overeenstemming hebt bereikt dat je een strapon wilt proberen, kijk dan samen voor een geschikt model. Degene die zal worden gepenetreerd moet het er namelijk wel mee eens zijn.

Een strapon is een sextoy voor koppels die bij uitstek geschikt is voor de vrijpartij zelf en niet zozeer voor het voorspel. Kom eerst samen goed in the mood en doe daarna pas het harnas om.

Zorg dat de vagina nat genoeg is of de anus voorbereid is met anaal glijmiddel. Doe een laatste check of het harnas en de dildo echt goed vastzitten. Ga pas penetreren als het voor jullie beiden goed voelt.

Ga je de strapon voor anale penetratie gebruiken? Smeer van tevoren de anus en de top van de strapon in met anaal glijmiddel. Bij het penetreren verdeelt het glijmiddel zich over de hele strapon dildo. 

Een strapon kopen voor koppels

De beste strapon voor koppels koop je bij Nooitmeersaai! We hebben een ruim assortiment strapons zodat jij en je partner een spannende avond vol penetratie kunnen beleven. Naast strapons hebben we ook duo vibrators en koppel cockringen om het seksleven van stellen te verbeteren.

Heb je een strapon besteld voor een spannende vrijpartij met je partner? Wij zorgen ervoor dat je pakket nog dezelfde werkdag wordt verzonden als je voor 15:00 bestelt. We verzenden je pakket bovendien zo discreet mogelijk, in een effen door zonder opdruk en zonder erotische uitingen op het pakket. Zelfs op je bankafschrift komt onze bedrijfsnaam niet terug.

Let op! Een voorbinddildo / strapon kan helaas niet worden geretourneerd. Dit is wettelijk bepaald vanwege hygiënevoorschriften. We proberen hierop in te spelen door je accurate informatie te geven bij elk product op onze website.

Volg je ons al op social media?

Je kunt Nooitmeersaai nu ook volgen op sociale media. Blijf op de hoogte van de laatste acties, toevoegingen aan het assortiment of leuke producten waarvan je niet wist dat we ze hadden. Je vindt ons op Facebook, Instagram en Twitter!